Κρις Μπράουν: Ελπίζω να μην με απατήσει η Ριάνα

Κρις Μπράουν: Ελπίζω να μην με απατήσει η Ριάνα

Τον ρόλο του ζηλιάρη αποφάσισε να υιοθετήσει ο διάσημος ράπερ, Κρις Μπράουν, αφού παραδέχτηκε ότι φοβάται μήπως η Ριάνα απιστήσει εις βάρος του.

Πριν από μερικές μέρες, σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό, δήλωσε ότι προτιμά να μην μιλάει πολύ με τη Ριάνα για τους πρώην της και απλά να την ικανοποιεί στο κρεβάτι. Ωστόσο φαίνεται να ξεχνάει πως βρίσκεται ακόμα σε αναστολή, για την επίθεση που της είχε κάνει το 2009.

Σε νέα του ραδιοφωνική συνέντευξη, ο ράπερ παραδέχτηκε πως ανησυχεί για το παγκόσμιο tour που ετοιμάζει  η τραγουδίστρια.

«Είμαι και εγώ ένας συνηθισμένος τύπος και λέω στον εαυτό μου ”ελπίζω να μην κάνει κάτι με κάποιον άλλο”. Δεν μπορώ όμως να είμαι ζηλιάρης ούτε να την καλώ συνεχώς στο τηλέφωνο ρωτώντας τη τι κάνει και που βρίσκεται», δήλωσε ο Μπράουν στον ραδιοφωνικό σταθμό Power.

Ωστόσο δηλώνει πως δεν θα τον πείραζε αν η Ριάνα τον απατούσε με άλλη κοπέλα! «Αν το έκανε με άλλη κοπέλα δεν θα είχα πρόβλημα. Αλλά με άντρα όχι»,δήλωσε ο ράπερ.

Όσον αφορά την άλλοτε επίθεση του στη τραγουδίστρια, ο ράπερ δήλωσε ότι προσπαθεί να  αφήσει πίσω του το παρελθόν, αναφέροντας ότι δεν μπορεί να ανεχτεί όσους προσπαθούν να του θυμίσουν το λάθος του.

«Στο τέλος της ημέρας συνειδητοποιώ ότι είμαι πλούσιος και ευτυχισμένος», ανέφερε ο Μπράουν.

Πηγή: koolnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ