Κρατερός Κατσούλης: Η απάντηση σε ερώτηση για την Κατερίνα Καραβάτου—«Το τι θα κάνει ή όχι δεν θα στο πω εγώ»

Ο Κρατερός Κατσούλης φιλοξενήθηκε την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022, στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την παράσταση στην οποία συμμετέχει, για τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστεί και θα κάνουν πρεμιέρα, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα παιδιά του, ενώ ρωτήθηκε και για την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου και το επαγγελματικό της μέλλον.

«Έχω μιλήσει με την Κατερίνα. Το τι θα κάνει ή όχι δεν θα στο πω εγώ. Είναι κάτι που πιστεύω ότι θα πρέπει να ανακοινώσει η ίδια, όταν θεωρήσει ότι πρέπει…», απάντησε ο ηθοποιός σχετικά με την παρουσιάστρια και τα μελλοντικά της σχέδια.

Όσον αφορά στην 11χρονη κόρη του και τον 6χρονο γιο του, αλλά και την σχέση τους ο Κρατερός Κατσούλης  ανέφερε: «Τα παιδιά, αυτό που έχουμε συμφωνήσει και αυτό που τηρούμε, είναι ότι πάμε βάσει των θέλω και των αναγκών, γιατί είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μένουν και μαζί μου».

Και πρόσθεσε ο Κρατερός Κατσούλης: «Τα παιδιά μπερδεύονται μόνο όταν δεν υπάρχει αγάπη. Αν υπάρχει αγάπη τα παιδιά είναι μια χαρά. Αν μέσα στην αγάπη δεν υπάρχει επικοινωνία και συνεννόηση, δεν είναι αγάπη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ