Κώστας Βουτσάς: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κόρης του για τα γενέθλιά του – «Κανείς δεν ήξερε ότι θα φύγει…»

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, η Θεοδώρα Βουτσά για τον πατέρα της, Κώστα Βουτσά.

Ο Κώστας Βουτσάς θα γιόρταζε σήμερα τα 92α γενέθλιά του. Υπενθυμίζεται πως έφυγε από την ζωή το 2020 στις 26 Δεκεμβρίου, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του και όσους τον λάτρεψαν.

Η κόρη του δημοσίευσε φωτογραφίες με τον πατέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ μοιράστηκε και μία άγνωστη ιστορία από τα τελευταία γενέθλια που γιόρτασε Κώστας Βουτσάς.

Στη λεζάντα έγραψε: «Σήμερα θα ήταν τα γενέθλια του μπαμπά. Θα έπαιρνα μια τούρτα και θα πήγαινα από το σπίτι του για να σβήσει τα κεράκια του και να κάνει την ευχή του. Την τελευταία φορά ήταν και η οικογένεια μου μαζί μου. Ο Νίκος, η Ηλέκτρα και εγώ γύρω του να του τραγουδάμε τα “Χρονιά Πολλά”. Όταν του είπα να κάνει μια ευχή πριν σβήσει τα κεράκια, 88, μας είπε “εσείς θέλω να είστε καλά, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι”. Ήταν τα τελευταία γενέθλια που κάναμε μαζί. Κανείς δεν ήξερε ότι στις 26.02.2020 θα αποφάσιζε να φύγει… Να είμαστε όλοι καλά να τον θυμόμαστε. Και να προσπαθήσουμε να κάνουμε την ευχή του πραγματικότητα, να είμαστε καλά, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Καλή χρονιά σε όλους!! Ευτυχισμένο το 2024!».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ