Κώστας Τσουρός: Μου έχει τύχει παλαιότερα να παρουσιάσω την δολοφονία της θείας μου στις ειδήσεις

Ο Κώστας Τσουρός έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης «Τέλειοι ξένοι» στο θέατρο Αθηνά και μίλησε στις κάμερες που τον συνάντησαν.

Ο λόγος που ο Κώστας Τσουρός πήρε live τηλέφωνο τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Ο δημοσιογράφος, αφού μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό και την καραντίνα του, ρωτήθηκε αν θα ήθελε να παρουσιάσει ξανά δελτίο ειδήσεων. Τότε, αποκάλυψε ένα περιστατικό που του συνέβη στην μικρή οθόνη σχετικά με μια τραγική είδηση που αφορούσε συγγενικό του πρόσωπο.

«Μετά από πολλές μέρες καραντίνας μου είχαν σπάσει τα νεύρα και ευτυχώς ήρθα εδώ και ηρέμησα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθω σε πρεμιέρα που θα έχει κάνει την απόδοση η Ελεονώρα Μελέτη. Το έζησα και αυτό», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Τσουρός: Η Φαίη Σκορδά φαινόταν ότι δεν περνούσε και τόσο καλά

«Εγώ θα ήθελα να παρουσιάσω δελτίο ειδήσεων, δεν ξέρω οι καναλάρχες τι θα έκαναν» ανέφερε στην συνέχεια ο Κώστας Τσουρός και έπειτα σημείωσε: «Μου έχει τύχει παλαιότερα να παρουσιάσω την δολοφονία της θείας μου στις ειδήσεις. Το είχα μάθει κατά την διάρκεια των ειδήσεων. Υπήρχε μια δολοφονία στην Σκιάθο, την είχα εκφωνήσει και μετά συνειδητοποίησα ότι είναι η θεία μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ