Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Τι αποκάλυψαν για την βάπτιση του γιου τους

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη. Οι δυό τους αναφέρθηκαν στην βάπτιση του γιου τους, η οποία θα γίνει το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου.

«Μέσα σε δύο χρόνια τα κάναμε όλα μαζί. Ευτυχώς μας ευλόγησε ο θεός ήρθε το πρώτο μας παιδάκι, μετά ήρθε γρήγορα και το δεύτερο και καλύτερα κιόλας γιατί δεν ξέρω αν θα μπαίναμε εύκολα ξανά σε αυτή τη διαδικασία μετά από χρόνια», σημείωσε ο Κώστας Σόμμερ, με την σύζυγό του να λέει στην συνέχεια σχετικά με τις εγκυμοσύνες της: «Και οι δύο εγκυμοσύνες μου είναι πολύ καλές. Με τον γιο μου έχω εμμονή δεν θέλω να τον αφήνω μόνο του, για αυτό τον παίρνουμε παντού μαζί».

Και ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Πριν γεννηθεί ο Ιάσονας η Βαλεντίνη έλεγε εγώ δεν θέλω να γίνω η Ελληνίδα μαμά και να είμαι από πάνω, αλλά νομίζω έγινε χειρότερη από αυτό. Ένας άντρας πρέπει να είναι έτοιμος να γίνει πατέρας. Για εμένα το παιδί είναι μεγεθυντικός φακός, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση, θα γίνει μεγαλύτερο και αν είναι καλή η σχέση θα γίνει καλύτερη».

Όταν ρωτήθηκε πότε γεννάει, η Βαλεντίνη Παπαδάκη απάντησε: «Λίγο πριν τα Χριστούγεννα», ενώ όσον αφορά στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν τρίτο παιδί ο Κώστας Σόμμερ ανέφερε: «Θα κάνουμε ένα διάλειμμα για τώρα και βλέπουμε».

Σχετικά με την βάπτιση του γιου τους, Ιάσονα, η οποία θα διεξαχθεί αύριο, το ζευγάρι αποκάλυψε: «Η βάπτιση του γιου μας και το θέμα θα είναι η ζούγκλα. Θέλαμε να είναι σε στενό κύκλο και θα έχουμε 150 καλεσμένους».

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ