Κώστας Παπανικολάου – Αγγελική Μπίθα για τον ερχομό της κόρης τους : Καταλάβαμε ποιο είναι το θαύμα της ζωής

Της Κορύνας Μανταγάρη,

Τις πρώτες ημέρες με τη νεογέννητη κόρη τους περνούν στο σπίτι ο διεθνής μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου και η σύζυγός του, Αγγελική Μπίθα. Η τελευταία ημέρα του Μαρτίου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά του ζευγαριού, αφού τότε κράτησαν πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Η μικρή ήρθε στον κόσμο στις 31 Μαρτίου στις 22:35, με φυσιολογικό τοκετό, γεμίζοντας με χαρά τον 30χρονο διεθνή φόργουορντ και την πανέμορφη σύζυγό του, η οποία συγκινημένη δηλώνει στη Realnews: “Μια νέα αρχή για εμάς, με ακόμη περισσότερη ανιδιοτελή αγάπη και ευτυχία! Την Τρίτη το βράδυ καταλάβαμε τι πάει να πει ‘το θαύμα της ζωής’! Ενώ το θαυμάσιο είναι ότι την ξεγέννησε η κουμπάρα μας, που είναι μαία”.

O Κώστας και η Αγγελική ζουν εδώ και οκτώ χρόνια ένα μεγάλο έρωτα. Φίλοι και συμπαίκτες του μπασκετμπολίστα μιλούν για ένα πολύ δεμένο ζευγάρι και για μια αρμονική σχέση. Τον τελευταίο χρόνο οι δυο τους πήραν την απόφαση να επισφραγίσουν τον πολυετή έρωτά τους με τα δεσμά του γάμου. Πλέον η οικογένειά τους μεγάλωσε και το σπίτι τους έχει πλημμυρίσει από ευτυχία.

Εξισορρόπηση

Ο ερχομός της κόρης του, ανάμεσα στα άλλα, ήρθε να αντισταθμίσει την πρόσφατη ατυχία του Κ. Παπανικολάου, ο οποίος βρίσκεται εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων από το τέλος του Δεκεμβρίου, λόγω τραυματισμού στον αυχένα. Συγκεκριμένα, ο παίκτης των “ερυθρολεύκων” τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την τουρκική Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα στην Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ