Κώστας Κρομμύδας: Μίλησε για τον θάνατο της αδερφής του – Σκοτώθηκε με έναν φρικτό τρόπο στην αυλή του σπιτιού μας

Τον γνωρίσαμε μέσα από την υποκριτική, όμως εδώ κι αρκετά χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων. Ο λόγος για τον Κώστα Κρομμύδα που το πρωί της Τρίτης εμφανίστηκε στο Πρωίαν σε είδον της ΕΡΤ.

Κατά τη διάρκεια της στήλης της μαγειρικής, ο ηθοποιός και συγγραφέας αναφέρθηκε στην τραγική κατάληξη που είχε η αδερφή του, την οποία ο ίδιος δε γνώρισε ποτέ, αφού γεννήθηκε αρκετά χρόνια μετά το θλιβερό περιστατικό.

«Είμαι το πέμπτο παιδί της οικογένειας. Την πρώτη μου αδερφή δεν τη γνώρισα, γιατί σκοτώθηκε πολύ μικρή τη δεκαετία του ’50», είπε αρχικά.

«Σκοτώθηκε με έναν τραγικό τρόπο, σκοτώθηκε με χειροβομβίδα. Εγώ γεννήθηκα το ’71. Δυστυχώς, σκοτώθηκε πολύς κόσμος μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και κυρίως μετά τον Εμφύλιο. Στην ευρύτερη περιοχή της ορεινής Ελλάδας υπήρχαν πολλά παρατημένα πυρομαχικά.

Κάποια από αυτά τα έβρισκαν τα παιδιά και ειδικά τις χειροβομβίδες που μοιάζουν με παιχνίδι. Και ξέρεις, βγάζοντας την περόνη, ένα παιδί δεν ξέρει τι έπεται. Σκοτώθηκε σχεδόν επί τόπου μαζί με έναν πρώτο μου ξάδερφο, που είχαμε το ίδιο όνομα» περιέγραψε στη συνέχεια, σοκάροντας τους παρουσιαστές.

«Το πένθος υπήρχε μέχρι και όταν γεννήθηκα εγώ. Αυτό έγινε στην αυλή του σπιτιού μας, τη βρήκαν τα παιδιά παίζοντας. Δυστυχώς σκοτώθηκε πάρα πολύς κόσμος τότε από νάρκες, χειροβομβίδες και τα λοιπά. Εδώ βρίσκουν τέτοια μέχρι και σήμερα», κατέληξε ο Κώστας Κρομμύδας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ