Κώστας Φορτούνης – Ιωάννα Καταραχιά: Συμπληρώνουν το… καρέ

Το 2023 αναμένεται να φέρει το καλύτερο δώρο στον Κώστα Φορτούνη, αφού ο άσος του Ολυμπιακού και η σύζυγός του, Ιωάννα Καταραχιά, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Χαράς ευαγγέλια για την οικογένεια του Κώστα Φορτούνη. Ο άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει επιστρέψει στα γήπεδα και αγωνιστικά βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα, περιμένει το δεύτερο παιδί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realife, η Ιωάννα Καταραχιά, σύζυγoς του ποδοσφαιριστή, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και τα χαρμόσυνα νέα έχουν πλημμυρίσει με ευτυχία τόσο το ζευγάρι όσο και τους γονείς του Κώστα στα γραφικά Μετέωρα. Ο 30χρονος παίκτης της ομάδας των «ερυθρολεύκων» και της Εθνικής είναι πραγματικά ενθουσιασμένος και ευγνώμων που η καινούργια χρονιά θα του φέρει το καλύτερο δώρο.

Ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2021. Ο Κ. Φορτούνης ήταν στο πλευρό της συζύγου του καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ο μικρός πήρε το όνομα Σπύρος, προς τιμήν του πατέρα του ποδοσφαιριστή. Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στον Αλιμο, με νονά τη στενή φίλη της Ι. Καταραχιά, Βίλυ Κυριάκου. Μετά την τέλεση του μυστηρίου, ακολούθησε γεύμα στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, όπου το «παρών» είχαν δώσει, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Κώστας Σλούκας, αλλά και αρκετοί συμπαίκτες του από τον Ολυμπιακό και την Εθνική.

Κώστας Φορτούνης – Ιωάννα Καταραχιά:Τέσσερα χρόνια μαζί

Ο Κώστας και η Ιωάννα είναι ζευγάρι τα τελευταία τέσσερα χρόνια και στις 5 Ιουνίου του 2021, λίγο πριν από τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους, αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο στην ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή, την Καλαμπάκα. Η Ιωάννα κατάγεται από τα Τρίκαλα και το ζευγάρι με κάθε ευκαιρία ταξιδεύει και στις δύο πόλεις, προκειμένου να επισκεφθεί γονείς και φίλους. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και για τον λόγο αυτόν κάνουν επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις. Δεν είναι τυχαίο που οι κοινές φωτογραφίες τους είναι λίγες και συνήθως έχουν φόντο τον καταπράσινο χλοοτάπητα του γηπέδου, αφού η Ιωάννα βρίσκεται στο πλευρό του άνδρα της ζωής της, στηρίζοντάς τον σε κάθε βήμα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ