Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Το φύλο του μωρού που περιμένει αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν. Η μεγαλύτερη κόρη της Κρις Τζένερ, είχε δημοσιοποιήσει την εγκυμοσύνη της μόλις λίγες ημέρες πριν στην συναυλία της μπάντας του συζύγου της Τράβις Μπάρκερ.

Η Κόρτνεϊ δημοσίευσε ένα βίντεο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, από το πάρτι το οποίο διοργάνωσε εκείνη και ο Τράβις Μπάρκερ, προκειμένου να ανακαλύψουν το φύλο του μωρού τους, γνωστό στις ΗΠΑ και ως gender reveal party.

Στο βίντεο φαίνονται οι δύο ευτυχείς γονείς να φορούν λευκά ρούχα, ενώ ο Τράβις κάθεται έχοντας στα πόδια του την Κόρτνεϊ και μπροστά τα ντραμς του. Ο ίδιος παίζει αρχικά μία μουσική αγωνίας και όταν χτυπάει τα πιατίνια του, σκάνε μπλε κομφετί, αποκαλύπτοντας πως το μωρό που περιμένουν είναι αγοράκι.

Η Κόρτνεϊ έχει ήδη τρία παιδιά, τον Μέισον, την Πενέλοπι και τον Ρέιν, από την μακροχρόνια σχέση της με τον Σκοτ Ντίσικ. Από την άλλη ο Τράβις έχει δύο βιολογικά παιδιά, την Αλαμπάμα και τον Λάντον, από τον γάμο του με την Σάνα Μόουκλερ, ενώ έχει μεγαλώσει και την κόρη της πρώην συζύγου του, Ατιάνα, με την οποία έχουν μία πολύ ισχυρή σχέση πατέρα – κόρης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ