Κωνσταντίνος Βασάλος: Δεν νομίζω ότι ευθύνεται η ομορφιά μου που βρίσκομαι στην τηλεόραση

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, απάντησε τόσο για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το βίντεο που ανέβασε στο YouTube και σχολίασε τους παρουσιαστές της τηλεόρασης, όσο και στο σχόλιο που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Έχω βαρεθεί να βλέπω τη μούρη μου στην τηλεόραση. Ένα βίντεο έκανα. Δημιούργησα κάποιες αντιδράσεις και είναι δεκτές. Απάντησα, δέχομαι την κριτική, όλα καλά. Απλά πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στα πάντα!

Με ενόχλησε, μεταξύ άλλων, που ειπώθηκε ότι δεν έχω το δικαίωμα να έχω γνώμη και κρίση και άποψη. Αυτό με ενόχλησε. Δεν με ενόχλησε το να με κρίνει κάποιος σαν τηλεοπτική περσόνα ή σαν άνθρωπο που δουλεύει στην τηλεόραση», ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα είπε: «Αν επτά χρόνια είμαι τόσο όμορφος και περνάει η μπογιά μου, μπράβο μου δεν ξέρω. Δεκτό το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο καθένας λέει ό,τι θέλει.

Δεν νομίζω ότι ευθύνεται η ομορφιά μου που βρίσκομαι ακόμα στην τηλεόραση. Τις περισσότερες φορές βγαίνω ξινός και με κάτι μούτρα κατεβασμένα. Δεν ξέρω αν είμαι και πολύ όμορφος όλες τις ώρες και όλες τις μέρες».

«Δεν έθιξα, ούτε προσέβαλα κανέναν. Αυτοί που το σχολίασαν αρνητικά, δεν το είδαν ποτέ. Θα πήγαινα καλεσμένος σε όλες τις εκπομπές. Δεν κρατάω κακίες, είναι τιμή μου να με καλεί κάποιος στην εκπομπή του», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ