Κωνσταντίνος Παντελίδης: Τραγουδά τις επιτυχίες του αδελφού του, Παντελή – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου ο μικρός αδελφός του Παντελή Παντελίδη. Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης τραγούδησε επιτυχίες του αδελφού του, όπως το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» και το «Γίνεται», και συγκίνησε τους τηλεθεατές που λάτρεψαν τον αδικοχαμένο Παντελή και δεν τον έχουν ξεχάσει.

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη χάρισε στους τηλεθεατές και ένα δικό του τραγούδι, το «Κι αν σε μισώ» που κυκλοφόρησε το 2020.

Πάνος Κιάμος: Το όνομά του Κωνσταντίνου έχει μεγάλη ιστορία και θα τη συνεχίσει επάξια

«Σε αυτό το σημείο θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι πάντα μου άρεσε να δουλεύω και να τραγουδάω μαζί με νέα παιδιά. Περιμένω τώρα ένα νέο παιδί που θεωρώ ότι έχει πολύ ταλέντο. Το όνομά του έχει μεγάλη ιστορία και θα τη συνεχίσει επάξια» είπε ο Πάνος Κιάμος πριν ανέβει στη σκηνή ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Αυτό που μου αρέσει στον Πάνο Κιάμο είναι η αμεσότητα και η επαφή που έχει με τον κόσμο. Η φωνή του και το πώς ερμηνεύει τα κομμάτια του. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την συνεργασία, νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και είναι πολύ τιμητική η πρόταση που μου έκανε» ανέφερε από τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ