Κωνσταντίνος Παντελίδης: Ποια πράγματα του Παντελή Παντελίδη έχει κρατήσει;

Συνέντευξη στην πρωϊνή ψυχαγωγική εκπομπή του Open έδωσε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα και στο ποια αντικείμενα του αδερφού του, Παντελή Παντελίδη, έχει κρατήσει.

«Όταν ήμουν μικρός δεν είχα στο μυαλό μου το τραγούδι, τραγουδούσε προφανώς ο Παντελής. Εμένα μου άρεσε πολύ η κιθάρα και είχα στο μυαλό μου κάποια στιγμή μεγαλώνοντας να μάθω καλή κιθάρα, για να μπω ίσως κάποια στιγμή στην ορχήστρα του Παντελή και να είμαστε παρέα» είπε, απαντώντας στο τι ήθελε να κάνει όταν ήταν πιο μικρός.

«Είμαι υπέρ των μουσικών ριάλιτι. Αν με ρωτάς αν θα πήγαινα, θα ήταν άδικο για τους άλλους διαγωνιζόμενους να πάω, άσχετα που τραγουδάω, μιας και έχω ένα όνομα στην πλάτη μου. Θα ήταν άδικο να πάρω την θέση κάποιων άλλων παιδιών που δεν έχουν ένα αντίστοιχο όνομα» εξήγησε μιλώντας για τα μουσικά ριάλιτι, με αφορμή το Fame Story.

Ενώ προσέθεσε πως: «Με βαραίνει το όνομα «Παντελίδης», όχι όμως με την κακή έννοια. Υπό την έννοια ό,τι θέλω να δουλεύω, να εξελίσσομαι και να φανώ αντάξιος αυτού του επιθέτου. Δεν παίρνω ποτέ σαν αρνητικό σχόλιο ότι μοιάζω με τον Παντελή, ήταν ο νο1 καλλιτέχνης ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Το παίρνω μόνο ως θετικό».

Τέλος ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, αποκάλυψε και ποια πράγματα του Παντελή Παντελίδη έχει κρατήσει: «Από τον αδερφό μου έχω κρατήσει τις κιθάρες του, έχω σπίτι πολλές κιθάρες του Παντελή και το μικρόφωνό του, με το οποίο τραγουδάω παντού, όπου και αν πάω. Παίρνω δύναμη συνεχώς από τον Παντελή και συνεχώς συγκινούμαι όταν λέω τα κομμάτια του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ