Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για το #metoo: “Μου δημιούργησε στιγμιαία μια απαξίωση για τον χώρο του θεάτρου”

O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και του Άρη Καβατζίκη στο MEGA για το κίνημα του #metoo και για τον εκφοβισμό που δέχθηκε.

Τι δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για τα περιστατικά #metoo

Στη συνέντευξή του στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε τις σκέψεις του όσον αφορά στο φαινόμενο του bullying στον καλλιτεχνικό χώρο: “Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ισχύς και η δυναμική της μισαλλοδοξίας. Δεν μπορείς να ασχολείσαι με το θέμα κακοποίηση και ταυτοχρόνως να κακοποιείς δημοσίως άλλους ανθρώπους για την έκφραση γνώμης. ”

“Αυτό με εξέπληξε. Μετά με στενοχώρησε πολύ. Με θύμωσε. Μου δημιούργησε στιγμιαία μια απαξίωση για τον χώρο του θεάτρου, για μας δηλαδή, για τον εαυτό μου. Δεν μπορείς να παίρνεις τηλεφωνά να μην ξανά εμφανιστεί η τάδε…γιατί είπε τη γνώμη της με την οποία διαφωνείς. Η προσπάθεια είναι να γίνει ισχυρότατη κακοποίηση και bullying σε ανθρώπους για έκφραση γνώμης. Υπάρχει πολύς κόσμος, ο οποίος εκφοβίστηκε και μεταξύ των οποίων ήμουν και εγώ ή τέλος πάντων έγινε προσπάθεια…”, πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ