Κωνσταντίνος Αργυρός για Σάκη Ρουβά: «Δεν φταίμε μόνο εμείς οι ίδιοι – Υπάρχουν και κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο γνωστός τραγουδιστής ερωτηθείς για τη λήξη της συνεργασίας του με τον Σάκη Ρουβά, με τον οποίο εμφανιζόταν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, απάντησε πως «έχω αποκτήσει έναν υπέροχο φίλο».

«Με τον Σάκη Ρουβά δεν πρόκειται να χαλάσω ποτέ τη σχέση μου γιατί είναι ένας πάρα πολύ ευλογημένος άνθρωπος ο οποίος μόνο καλό έχει κάνει στη ζωή μου. Έχω αποκτήσει έναν υπέροχο φίλο», είπε συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκαθάρισε: «Δεν φταίμε μόνο εμείς οι ίδιοι. Υπάρχουν και κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες για να γίνουν κάποιες συμφωνίες. Δεν έχει να κάνει με τις σχέσεις μας το καλλιτεχνικό.

Η φιλία μας δεν αλλάζει, ούτε όσα έχει προσφέρει ο ένας στον άλλον ή η αγάπη μας. Αυτά δεν αλλάζουν ποτέ», ανέφερε ο τραγουδιστής και τέλος υποστήριξε: «Μπορεί να ξανασυναντηθούμε επαγγελματικά γιατί στη ζωή είμαστε φίλοι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ