Κωνσταντίνος Αργυρός: Επανασύνδεση με το μοντέλο Αλεξάνδρα Φωτοπούλου

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Εχει μάθει να μιλά μόνο μέσα από τα τραγούδια του, αποφεύγοντας συνειδητά να μοιράζεται λεπτομέρειες που αφορούν την προσωπική του ζωή. Γι’ αυτό και πριν από λίγες ημέρες οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού περί χωρισμού, στο ντοκιμαντέρ του Mega «Κωνσταντίνος Αργυρός in Motion», προκάλεσαν αίσθηση. Οπως αποκάλυψε, μπορεί να ένιωθε επιτυχημένος στα επαγγελματικά του, ωστόσο το τέλος της σχέσης του με το μοντέλο Αλεξάνδρα Φωτοπούλου φαίνεται να του στοίχισε. «Σε αυτό το διάστημα έψαξα πολύ τον εαυτό μου συναισθηματικά, προσωπικά και μουσικά. Εκείνη την περίοδο χώρισα κιόλας… Μπορεί από την εταιρεία μου να μου έλεγαν ότι είμαι o Νο 1 σε πωλήσεις, όμως συναισθηματικά ήμουν πολύ χαμηλά και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτή η εξομολόγηση σε συνδυασμό με την απoυσία και των δύο από τις καθιερωμένες -κοινές τους μέχρι πρότινος- βόλτες στο Ζάππειο και στο Κολωνάκι όπου βρίσκεται το σπίτι του τραγουδιστή, σκιαγράφησαν εμμέσως την περίοδο της διάστασης. Κατά τη διάρκεια του Πάσχα, ωστόσο, οι δυο τους ήταν μαζί. Δεν παρέλειψαν μάλιστα την αγαπημένη τους συνήθεια, τους περιπάτους για δύο ή για… τρεις, όταν έπαιρναν μαζί και τον σκύλο τους. Ενώ το ζευγάρι πέρασε μια μεγάλη κρίση κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, τώρα η επανασύνδεση είναι γεγονός! Ο Κων. Αργυρός παραμένει αφοσιωμένος στη δουλειά του, όμως το κορίτσι που έχει μπει τα τελευταία χρόνια στη ζωή του μοιάζει να διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή.

Love story

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του Κων. Αργυρού για το τραγούδι «Σε έχω ξεπεράσει». Τα πρώτα ραντεβού και τα ρομαντικά ταξίδια δεν άργησαν να έρθουν. Αρχικά, οι μόνες κοινές φωτογραφίες τους ήταν σε κάποιο αεροδρόμιο, αφού οι δυο τους προσπαθούσαν συστηματικά να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Σήμερα περνούν πολύ χρόνο στο σπίτι του τραγουδιστή και όλα δείχνουν ότι σιγά-σιγά ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Η πρόσφατη κρίση τούς βοήθησε να συνειδητοποιήσουν πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλον. Κατάλαβαν ότι έχουν να μοιραστούν ακόμη περισσότερες και πιο συναρπαστικές εμπειρίες και να νιώσουν συναισθήματα που μόνο οι πολύ ερωτευμένοι μπορούν να αισθανθούν. Και μετά την καταιγίδα, όπως φαίνεται, το ουράνιο τόξο για τον Κωνσταντίνο και την Αλεξάνδρα έχει τα πιο όμορφα χρώματα.

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.