Κωνσταντίνος Αργυρός: Είναι τρελός από έρωτα – Ποια είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου,

Είναι δημοφιλής καλλιτέχνης και γόης, με το όνομά του να φιγουράρει κατά καιρούς δίπλα σε πανέμορφες κυρίες. Ο ίδιος προσπερνά με αδιαφορία όσα γράφονται για τις κατακτήσεις του και συνεχίζει απερίσπαστος τον δρόμο του προς την κορυφή. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δυναμώνει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα, με την καριέρα του να εκτοξεύεται τα τελευταία χρόνια.

Στην καθημερινότητά του ταξιδεύει, κάνει βόλτες, ενώ εδώ και λίγο καιρό απαθανατίζεται όλο και πιο συχνά από τον φωτογραφικό φακό μαζί με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου. Το πανέμορφο μοντέλο διατηρεί μια διακριτική στάση στο πλευρό του τραγουδιστή. Εκείνος δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα αυτή τη σχέση, παραμένοντας συνεπής στην επιλογή να μη μιλά για την προσωπική του ζωή. Οι πληροφορίες της Realnews, ωστόσο, κάνουν λόγο για μια σχέση που ξεκίνησε μάλλον δειλά, για να αποδείξει, με το πέρασμα του χρόνου, ότι η δυναμική της είναι μεγαλύτερη απ’ ό,τι περίμενε ακόμη και το ίδιο το ζευγάρι.

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί, ενώ μοιράζονται πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Ωστόσο, παρόλο που το τελευταίο διάστημα οι κοινές εμφανίσεις τους πυκνώνουν, δεν προβλέπεται σύντομα κάποια μορφή επισημοποίησης της σχέσης τους.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Reallife.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ