Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι αποκαλύψεις της “Queen Dina” για την προσωπική της ζωή

Συνέντευξη στην Real News και τη Σήλια Αποστόλου παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Queen Dina, όπως είναι το παρατσούκλι της μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, την οποία πέρασε μόνη της, για τις κλειστές πόρτες που βρήκε στην επαγελματική πορεία της, αλλά και για τα όσα ονειρεύεται στην προσωπική της ζωή.

Λίγο πριν από την επιστροφή στην κανονικότητα, μίλησέ μας για το πώς πέρασες την καραντίνα

– Εφευρίσκω συνέχεια τρόπους για να μην πλήττω. Ξυπνάω πολύ νωρίς το πρωί, ταΐζω τον σκύλο μου, τον Μισού, που ήρθε στη ζωή μου λίγο πριν την καραντίνα και που αυτό το διάστημα, λόγω της παραμονής μου στο σπίτι, έχουμε δεθεί πολύ. Υιοθέτησα τη συνήθεια να κάνω τις αγορές μου με το ποδήλατό μου και ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη ζαχαροπλαστική. Έχω κάνει κάποια επιτυχημένα γλυκάκια και τα έχω μοιράσει σε όλη την πολυκατοικία με ταπεράκι. Η μαμά μου, που είναι τρομερή μαγείρισσα, μου έλεγε πως δεν της έχω μοιάσει σε αυτό. Κάποια πράγματα τα μαθαίνω γιατί σκέφτομαι ότι αύριο – μεθαύριο θα κάνω παιδιά, γιατί να μη μάθω να τους κάνω ένα κέικ;

Από τη μέχρι τώρα πορεία σου στα τηλεοπτικά δρώμενα, τώρα βγάζεις πολύ πιο θετική αύρα απ’ ότι στα πρώτα σου βήματα…

-Είμαι το ίδιο κορίτσι, απλώς ο κόσμος δεν μου είχε δώσει την ευκαιρία να με γνωρίσει. Πολλοί δεν έβλεπαν την εκπομπή, δεν ήξεραν την ύπαρξή μου, ήταν προκατειλημμένοι απέναντί μου. Κοιτώντας τα επεισόδια από το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», από το «Μες στην καλή χαρά», θα δεις την ίδια χαρά, το ίδιο γέλιο, όχι με την ίδια εμπειρία, όχι με την ίδια αμεσότητα . Είμαι ο ίδιος άνθρωπος, απλώς εξελίχθηκα.

Έχεις φάει… σφαλιάρες λόγω αυτής της προκατάληψης;

-Σφαλιάρες όχι, έχω βρει κλειστές πόρτες. Μου έχει τύχει να υπάρξει απόρριψη από εταιρείες σχετικά με την εμπορικότητα του ονόματός μου. Όταν μία παρουσιάστρια είναι το όχημα μίας διαφήμισης και πίσω του φέρει μία κακή εικόνα, είναι δυσφήφηση για την εταιρεία. Μετά το «Survivor» είχα μία θετική αλλαγή προς αυτό. Ο κόσμος έβλεπε το πρόγραμμα που αγαπούσε, έβλεπε την Κωνσταντίνα σε μία άλλη διάσταση και τη γνώρισε επί της ουσίας.

Υπάρχει συντροφικότητα στην προσωπική σου ζωή;

-Επειδή τώρα με την καραντίνα μένουμε σπίτι, ο κόσμος λίγο πολύ βλέπει καθημερινά τι γίνεται στη ζωή μας και με ποιους περνάμε τις στιγμές μας. Έχει καταλάβει ότι δεν έχω σύντροφο. Οι σχέσεις θέλουν δουλειά και φροντίδα και εγώ αυτό το διάστημα έχω δώσει έμφαση στην επαγγελματική μου ζωή. Κάποια στιγμή θα αρχίσω να φροντίζω και εμένα γιατί ο καιρός περνάει. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας και μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Είμαι ευγνώμων γιατί έχω μια πολύ δεμένη οικογένεια και μου έλειψε πολύ, ειδικά το Πάσχα που ήμουν μόνη μου. Οι γονείς μου και η οικογένειά μου δεν μένουν εδώ και το βράδυ της Ανάστασης και του Πάσχα το πέρασα μόνη μου. Σίγουρα, η δημιουργία μιας οικογένειας ήταν ανέκαθεν στην καρδιά μου και στο μυαλό μου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ