Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε και να το κουράζουμε

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια, της οποίας δηλώσεις σχολιάστηκαν έντονα πριν από λίγο καιρό, απάντησε για τα όσα ακούστηκαν και γράφθηκαν.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Δεν ξέρω, κάνει που το λέω και αυτό ή θα αρχίσουν να λένε; Εγώ γενικότερα είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. Αλλά από εκεί και πέρα έβαλα τελεία, είναι κάτι που μοιράστηκα με τον κόσμο γιατί με αυτόν έχω την επικοινωνία όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω η δική μου αλήθεια και τα δικά μου μάτια είναι που κοιτάζω τον κόσμο και λέω και θεωρώ ότι το αντιλαμβάνεται» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια μιλώντας για τα όσα γράφονται και ακούγονται, εξήγησε πως: «Δεν τα είδα και δεν τα βλέπω. Δεν με στεναχωρεί και δεν με αγγίζει. Δεν ξέρω τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει και πού αναφέρονται όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές των εκπομπών. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε και να το κουράζουμε για να γεμίζουμε τις ώρες των εκπομπών».

«Είμαι 36 ετών, Hello! Έχω παντρευτεί, έχω κάνει παιδί, θα κάνω δεύτερο και ακόμα λέμε τι;» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ