Κωνσταντίνα: Λόγω ψυχολογικού κοβόταν η φωνή μου και δεν μπορούσα να μιλήσω

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε η Κωνσταντίνα. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν με τη φωνή της.

«Όλοι οι καλλιτέχνες αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τη φωνή μας κάποια στιγμή. Γιατί για μια περίπου 20ετία δουλεύαμε έξι μέρες την εβδομάδα. Η δουλειά μας ήταν πάρα πολύ σκληρή. Προσωπικά αντιμετώπισα προβλήματα με τη φωνή μου και είχα κάνει μια επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές γιατί είχα βγάλει κάλο. Ευτυχώς ήταν πετυχημένη η επέμβαση, άκουσα τον γιατρό μου και όλα πήγαν καλά. Έκανα αφωνία και ειδικές ασκήσεις που μου είχε πει, όπως επίσης ξεκίνησα τότε ξανά μαθήματα φωνητικής» είπε αρχικά.

«Αργότερα έπαθα ξανά ένα πρόβλημα με τη φωνή μου το 2013 όταν έγινε το «κούρεμα» στις τράπεζες. Τότε που έπαθα το ισχυρό σοκ επηρεάστηκαν οι φωνητικές μου χορδές. Λόγω ψυχολογικού κοβόταν η φωνή μου και δεν μπορούσα να μιλήσω, ειδικά όταν έμπαινα σε τράπεζες. Ευτυχώς έκανα ασκήσεις με μια εξαιρετική δασκάλα και έκανα επανατοποθέτηση φωνής. Ήταν καθαρά θέμα ψυχολογικό και το ξεπέρασα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ