Κωνσταντίνα: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να δει το Famagusta

Για όλους και για όλα μίλησε η Κωνσταντίνα το μεσημέρι της Τρίτης (27/2) στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου βρέθηκε καλεσμένη. Η τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια στην Κύπρο, τα όσα θυμάται από τον πόλεμο, αλλά και τον πατέρα της που είναι ένας από τους αγνοούμενος. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα εξήγησε πως δε θέλει να δει τη σειρά Famagusta για αυτούς ακριβώς τους λόγους.

«Το να ζει ένα παιδάκι τον πόλεμο… Να έχει τον πατέρα αγνοούμενο, δύο αδέλφια που τα συλλάβανε… Είχα πάει με τον αδερφό μου στη δεύτερη εισβολή σε ένα χωριό κοντά στην Αμμόχωστο στον θείο μας που δεν υπήρχε υποτίθεται κίνδυνος και μπήκαν οι Τούρκοι. Φύγαμε μέσα από σφαίρες και πυροβολισμούς. Αυτά είναι πολύ χαραγμένα μέσα μου» ανέφερε η Κωνσταντίνα και συνέχισε λέγοντας:

«Αυτό που με συγκλόνισε ήταν το πραξικόπημα. Έγινε ανακωχή και πήγαμε στο σουπερμάρκετ με τη μητέρα μου και ξαφνικά είδαμε να έχουν στήσει μπλόκο απέναντι, σταμάτησαν ένα τζιπ. Έτρεχαν να ξεφύγουν οι άνθρωποι και τους έριχναν με τα όπλα. Πήραν έναν από αυτούς και ήρθε ένας με ένα πυροβόλο και τον εκτέλεσε μπροστά στα μάτια μας. Ο πόλεμος στην Κύπρο είναι χαραγμένος μέσα μου είναι πολύ σκληρές εικόνες τα κουβαλάς μέσα σου. Δεν μπορώ να δω το Famagusta γιατί νιώθω ότι θα μου ξύσει τις πληγές, θέλω να προστατέψω τον εαυτό μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ