Κωνσταντίνα Κομμάτα – Γιώργος Σαμαράς: Διακοπές διαρκείας μαζί με την κόρη τους

Λατρεύουν το καλοκαίρι και χαίρονται την κάθε στιγμή του. Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράς, μαζί με τη μονάκριβη κόρη τους Ιωάννα έχουν ξεκινήσει ήδη τις διακοπές τους, που αναμένεται να είναι μακράς διαρκείας. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η οικογένεια Σαμαρά ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, όπου θα μείνει μέχρι και τις αρχές Αυγούστου.

Η ηθοποιός πάντα απολαμβάνει να επιστρέφει στην πόλη στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε. Εκεί οι γονείς, οι συγγενείς και οι παιδικοί φίλοι της έχουν πάντα μια μεγάλη αγκαλιά για εκείνη και την οικογένειά της. Και ο Γ. Σαμαράς, όμως, έχει δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη, αφού εκεί έχει ζήσει σημαντικές στιγμές με ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε στο παρελθόν και έχει αναπτύξει σχέσεις ζωής με αρκετούς Θεσσαλονικείς.

Το ζευγάρι, μαζί με τη μικρή κόρη του, βρίσκεται μια ανάσα από την πανέμορφη Χαλκιδική και σχεδιάζει να επισκεφθεί τις παραλίες της Κασσάνδρας και να δροσιστεί, απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τα παιχνίδια στην παραλία.

Επόμενη στάση η Κρήτη. Η γενέτειρα του Γιώργου είναι ένας ακόμη προορισμός που αγαπούν πολύ, αφού εκεί έζησαν τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους. Η Κρήτη είναι ο παράδεισός τους, εκεί έχουν το πλεονέκτημα να ζουν όπως θέλουν. Γνωρίζουν απόμερα μέρη, όπου απολαμβάνουν τη φύση και την ησυχία, ενώ με την ίδια λαχτάρα αναμένουν να γευτούν την κρητική κουζίνα και να διασκεδάσουν στα εντυπωσιακά πανηγύρια του νησιού.

Και τα σχέδιά τους δεν σταματούν εδώ. Για το τέλος Αυγούστου προγραμματίζουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τη δύο ετών Ιωάννα, με τον προορισμό να είναι ακόμη υπό συζήτηση. Η Κ. Κομμάτα, την προηγούμενη σεζόν, πρωταγωνίστησε στη σειρά «Η δική μας οικογένεια» στο Open, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, ούσα επιλεκτική στις επαγγελματικές προτάσεις που αποδέχεται. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία πάντα ονειρευόταν μια μεγάλη οικογένεια, σύμφωνα με το περιβάλλον της, δεν αποκλείει να μεγαλώσει εκείνη που ήδη έχει δημιουργήσει μαζί με τον σύντροφό της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ