Κόνι Μεταξά: Το κλάμα στην αγκαλιά της μητέρας της πριν από το γάμο

Μια συγκινητική οικογενειακή στιγμή, που συνέβει πριν από τον γάμο της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Κόνι Μεταξά.

Η performer ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Τετάρτη (13/7) μια κοινή της φωτογραφία με την μητέρα της, Ζώζα Μεταξά. Ο φακός την έχει απαθανατίσει να αγκαλιάζει την ηθοποιό, κλαίγοντας.

Υπενθυμίζεται πως η Κόνι Μεταξά παντρεύτηκε με τον Μάριο Καπότση στα Χανιά το Σάββατο (9/7). Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα Κισσάμου. Οι γονείς της τραγουδίστριας, Λευτέρης Πανταζής και Ζώζα Μεταξά ήταν φανερά συγκινημένοι.

Μετά τον θρησκευτικό γάμο, ακολούθησε ένας… δεύτερος γάμος μπροστά σε μια παραλία, στο Λιοκάλυβο. Εκεί, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, που έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αντάλλαξαν όρκους αγάπης και τρυφερά λόγια μπροστά στους καλεσμένους.

Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι του ζευγαριού μεταφέρθηκαν στο beach bar, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στη θάλασσα, για να ξεκινήσει το γαμήλιο πάρτι.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε η Κόνι Μεταξά

Κόνι Μεταξά, Ζώζα Μεταξά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ