Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί στη Θεσσαλονίκη – Η πρώτη φωτογραφία μετά τις φήμες χωρισμού

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εθεάθησαν μαζί σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης, μετά τις φήμες χωρισμού.

Την πρώτη σοβαρή κρίση στη σχέση του φαίνεται πως περνά το διάσημο ζευγάρι. Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν unfollow και block ο ένας τον άλλον στο Instagram, γεγονός που δεν άργησε να γίνει αντιληπτό στα social media και στους followers τους.

Το βράδυ της Τρίτης, η γνωστή influencer δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της με το οποίο ούτε επιβεβαίωνε αλλά και ούτε και διέψευδε τις φήμες, αλλά ζήτησε διακριτικότητα για την προσωπική της ζωή. “Σχετικά με τα πράγματα και τα άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες, βδομάδες, μήνες, δεν ξέρω, για πάντα, θα σας πω ό,τι θέλω, όταν θέλω, όπως κάνω πάντα, οπότε μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου, δεν σας απασχολεί τίποτα”, είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Σήμερα, το γνωστό προφίλ… “Soula Glamorous”, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φαίνονται να κάθονται μαζί σε καφέ της Θεσσαλονίκης.

Όλα δείχνουν πως το ζευγάρι προσπαθεί να σώσει τη σχέση του με το μοντέλο και παρουσιαστή να ταξιδεύει μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει την Ιωάννα Τούνη και να συζητήσουν από κοντά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ