Ευχαριστώντας τους υπομονετικούς κατοίκους των Σπετσών, ο σκηνοθέτης της ταινίας “Knives Out 2” ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα.
“Και ξεκινήσαμε! Η πρώτη ημέρα γυρισμάτων του επόμενου μυστηρίου του Μπενουά Μπλανκ. Ευχαριστούμε τους αξιαγάπητους υπομονετικούς κατοίκους εδώ στην Ελλάδα που μας επέτρεψαν να κάνουμε όλο αυτό το φονικό στις φιλήσυχες παραλίες τους” έγραψε ο Rian Johnson με χιουμοριστική διάθεση.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν η Κέιτ Χάντσον, η οποία έκανε διακοπές στη Σκιάθο με την οικογένειά της, και ο Ντάνιελ Κρεγκ. Στις φωτογραφίες, που δημοσίευσε η Daily Mail, η Κέιτ Χάντσον είναι άκρως εντυπωσιακή με μεταξωτό μπορντό μάξι φόρεμα, ενώ ο “Μπενουά Μπλανκ”, δηλαδή Ντάνιελ Κρεγκ φορά ένα λινό εκρού κοστούμι, γαλάζιο φουλάρι και ροζ πουκάμισο.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας βρίσκονται όλοι στο Πόρτο Χέλι. Το “Knives Out 2” αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά, ενώ στο καστ φέρεται να είναι και η σταρ του Game of Thrones Tζέσικα Χένγουικ. Πρόκειται για τη δεύτερη περιπέτεια του Μπενουά Μπλανκ, τον οποίο υποδύεται ο Κρεγκ, με την πρώτη ταινία “Στα μαχαίρια” να έχει κυκλοφορήσει το 2019 , ενώ διαδραματιζόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες μιας έπαυλης. Η πλοκή της δεύτερης ταινίας παραμένει κρυφή, παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν τη Δευτέρα, με έντονο ελληνικό χρώμα. Πρωταγωνιστούν, επίσης, ο Έντουαρντ Νόρτον, ο Ντέιβ Μπατίστα, η Κάθριν Χαν και η Μάντελιν Κλάιν.
LIVE – Τραγωδία στη Ρουμανία: Οι τελευταίες πληροφορίες για το πολύνεκρο τροχαίο με οπαδούς του ΠΑΟΚ
ΗΠΑ: Παρέμβαση της Μελάνια Τραμπ για την κρίση με την ICE – «Χρειαζόμαστε ενότητα – διαδηλώστε ειρηνικά»
Κατερίνα Βρανά: «Με το που έμεινα ανάπηρη, αυτό που ένιωσα να αδικείται περισσότερο ήταν η σεξουαλικότητά μου»
Νορβηγία: Η Βουλή ενέκρινε σχέδιο 2 δισ. δολαρίων για την προμήθεια συστημάτων πυροβολικού μεγάλου βεληνεκούς
ENIKOS NETWORK
Άδωνις Γεωργιάδης: Ποια είναι η κατάσταση των τραυματιών οπαδών του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία