Κλόε Καρντάσιαν: Τα πρώτα γενέθλια – υπερπαραγωγή του γιου της

Αν για κάτι είναι ιδιαίτερα γνωστές οι Καρντάσιανς, είναι για τα πάρτι υπερπαραγωγή που διοργανώνουν. Είτε έχουν γενέθλια, είτε είναι Χριστούγεννα, είτε γιορτάζουν τον ερχομό κάποιου μωρού της οικογένειας, ακόμα και για την προώθηση νέων προϊόντων των επιχειρήσεών τους, οι Κρις, Κιμ, Κόρτνεϊ, Κλόε, Κάιλι και Κένταλ φημίζονται για τα πάρτι τους.

Το τελευταίο γεγονός που γιόρτασε η ισχυρή οικογένεια της Αμερικής, ήταν τα πρώτα γενέθλια του γιου της Κλόε Καρντάσιαν, Tatum. Ο μικρός γεννήθηκε σε μία οικογένεια που συνολικά μετράει δισεκατομμύρια και δεν υπήρχε περίπτωση να μην σβήσει την πρώτη του τούρτα με ιδιαίτερη λαμπρότητα.

Πριν από λίγες ώρες η διάσημη μαμά του Tatum, έδωσε στους θαυμαστές της μία γεύση για το πάρτι γενεθλίων του γιου τους, το οποίο είχε ως θέμα το διάστημα. Τα πάντα ήταν σε μπλε και λευκούς τόνους, ενώ φυσικά και υπήρχαν και κάποιες μικρές χρυσές λεπτομέρειες. Όπως συνηθίζουν οι Καρντάσιανς την τιμητική τους είχαν και τα μπαλόνια.

Στις φωτογραφίες κανείς μπορεί να διακρίνει επίσης την γιαγιά του Tatum, Κρις Τζένερ, την αδελφή του True, τις ξαδέρφες του North, Chicago, Stormi και Dream, καθώς και την έγκυο θεία του, Κόρτνεϊ.

 

 

Για να ευχηθεί στον γιο της, η Κλόε Καρντάσιαν είχε ανεβάσει ένα μακροσκελές κείμενο στο instagram προφίλ της, το οποίο είχε συνοδεύσει με αδημοσίευτες φωτογραφίες του Tatum: «Χρόνια πολλά, γλυκέ μου γιε! Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Θεός σου δίνει αυτό που χρειάζεσαι και σε χρειαζόμουν. Ο Θεός ήξερε ότι η καρδιά μου σε χρειαζόταν. Χρειαζόμουν το γλυκό και πολύτιμο Χαμόγελο σου. Χρειαζόμουν το αγγελικό σου πνεύμα. Χρειαζόμουν μια αγάπη που μόνο εσύ μπορούσες να μου δώσεις. Χρειαζόμουν τον γιο μου.

Είμαι τόσο περήφανη που είμαι η μαμά σου. Τόσο περήφανη για την αγάπη και το γέλιο που έχουμε στο σπίτι μας. Τόσο περήφανη για το όμορφο, ευγενικό, τρυφερό, μεταδοτικό πνεύμα σου. Φωτίζεις κάθε δωμάτιο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι Όλοι χαμογελούν όταν σε κοιτάζουν! Ειδικά η True είναι τόσο περήφανη που σε αποκαλεί δικό της.

Tatum, έχεις αλλάξει τη ζωή μου και της True για πάντα. Και οι δύο σε χρειαζόμασταν. Ήξερα ότι θα ήταν μια φανταστική, με αγάπη μεγαλύτερη αδερφή, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ την αγάπη και το δέσιμο που έχετε ήδη. Οι δύο σας μου θυμίζετε τόσο πολύ τον θείο Μπομπ και εμένα. Κάτι που είναι ταιριαστό, αφού νομίζω ότι μοιάζεις τόσο πολύ στον θείο σου. (Που σημαίνει ότι νομίζω ότι μοιάζεις και στον μπαμπά μου)

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι ήδη ενός, χαρούμενα πρώτα γενέθλια γλυκό μου μωρό. Η Μανούλα και η TuTu σε αγαπούν, μικρέ μας Αρμένιε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ