Κιμ Καρντάσιαν: Πολιορκείται από γαλαζοαίματους και δισεκατομμυριούχους μετά το διαζύγιο

Ελεύθερη γυναίκα θα είναι μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου με τον Κάνιε Γουέστ η Κιμ Καρντάσιαν και οι φίλοι της θέλουν το καλύτερο γι’ αυτήν. Έτσι σπεύδουν να της κλείσουν ραντεβού και να τη βοηθήσουν να κάνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Όπως λένε οι πληροφορίες ήδη η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας πολιορκείται από γαλαζοαίματους, δισεκατομμυριούχος και πρωτοκλασάτους “γαμπρούς”.

Βέβαια, εκείνη επιμένει ότι δεν ενδιαφέρεται τη δεδομένη στιγμή και πως δεν ψάχνει να κάνει σχέση, ωστόσο, οι προσφορές για ραντεβού δεν σταματούν.

Η Κιμ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ράπερ Κάνιε Γουέστ στις 19 Φεβρουαρίου έπειτα από έναν γάμο που διήρκεσε έξι και πλέον χρόνια και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών για τα οποία η τηλεπερσονα ζητεί κοινή επιμέλεια. Νωρίτερα μέσα στον μήνα ο Κάνιε απάντησε στο αίτημά της. Μάλιστα, λέγεται ότι το ζευγάρι έχει φροντίσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους στο θέμα του διαζυγίου.

Πηγή είπε στο Page Six ότι “οι άνθρωποι προσπαθούν μέσω κοινών φίλων και συνεργατών να έρθουν σε επικοινωνία ενώ φίλοι θέλουν να της στήσουν γνωριμίες με τους πάντες, από μέλη βασιλικών οικογενειών σε πρωτοκλασάτους σταρ και από αθλητές σε δισεκατομμυριούχους CEO. Επίσης, πολλοί προσπαθούν να την προσεγγίσουν μέσω προσωπικών μηνυμάτων”. Και λέγεται ότι εκείνοι δεν ψάχνει για κάτι καινούργιο αλλά κρατά ανοιχτά τα μάτια της.

Η Κιμ, λένε οι φίλοι της, είναι πολύ πιο χαρούμενη τώρα που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και επίσης χαίρεται που προχωρούν τη διαδικασία με ήρεμο τρόπο και χωρίς εντάσεις.

Λέγεται, πάντως, ότι ο Κάνιε πάντως αυτήν τη φορά θέλει στη ζωή του έναν καλλιτέχνη ή δημιουργικό άνθρωπο μόλις οριστικοποιηθεί το διαζύγιο. Λέγεται επίσης ότι ενοχλήθηκε που παρουσιάζεται πως εκείνη είναι που τον χώρισε. Πηγή είπε στο Page Six ότι “βασικά αυτός εδώ και έναν χρόνο έλεγε ότι δεν έχουν τίποτα κοινό εκτός από τα παιδιά και ήθελε να τελειώνει. Εκείνη έκανε τα πάντα για να σώσει τον γάμο”. Η ίδια πηγή είπε ότι την άφησε να κάνει πρώτη αίτηση διαζυγίου για να περισώσει την αξιοπρέπειά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ