Κιμ Καρντάσιαν: Αποκαλύπτει για ποιο πράγμα μετάνιωσε

Ενώ το reality σόου που καθιέρωσε τις Καρντάσιαν παγκοσμίως βαδίζει στη δύση του έπειτα από 20 σεζόν, οι διάσημες αδελφές αποκαλύπτουν κρυφές πτυχές της ζωής τους και σκέψεις τους. Καλεσμένη η οικογένεια στο σόου του Ε! “The Final Curtain” με παρουσιαστή τον Άντι Κόεν, η Κιμ Καρντάσιαν ήταν αποκαλυπτική για τα πράγματα που μετανιώνει στα τόσα χρόνια, και ένα από αυτά ήταν ο γάμος της με τον Κρις Χάμφρις, που διήρκεσε 72 ημέρες.

“Μακάρι να είχα παντρευτεί μόνο μία φορά!” είπε η τηλεπερσόνα και ανακάλεσε τη στιγμή που δείλιασε λίγο πριν από τον γάμο της με τον μπασκετμπολίστα και η μητέρα της ήλθε στο δωμάτιό της τη νύχτα πριν από την τελετή και της είπε ότι ακόμη δεν ήταν αργά για να κάνει πίσω.

Η 65χρονη Κρις Τζένερ είπε ότι πήγε πάνω να μιλήσει με την Κιμ για την πρόβα γάμου και της είπε “αν πράγματι δεν το θέλεις αυτό, νομίζω ότι δεν πρέπει να το κάνεις. Πιστεύω ότι θα είναι κακή ιδέα”. H Κιμ ομολόγησε ότι η μητέρα της της είπε επακριβώς: “Φύγε! Θα σε βάλω σε ένα αυτοκίνητο και δεν θα σε βρει κανείς, θα το χειριστώ εγώ!”. ωστόσο τόνισε ότι αν έφευγε θα έμενε γνωστή ως η νύφη που το σκάει και θα ήταν ένα τεράστιο αστείο. Όσο για το αν το έκανε μόνο και μόνο για το σόου τους είπε “ναι επειδή αισθανόμουν πίεση. Αισθανόμουν ότι θα απογοήτευα τους πάντες”. Παραδέχθηκε ότι μέχρι να φθάσουν στην Ιταλία για τον μήνα μέλιτος ήξερε ότι δεν θα λειτουργούσε. Είπε ότι πήγε στη Νέα Υόρκη μετά και ήταν δυστυχισμένη. “Αν δειλιάζει τότε δεν είναι αυτό”.

Ο Αντι Κοέν ρώτησε την Κιμ πότε ακριβώς ήταν η στιγμή που ήξερε ότι έπρεπε να θέσει ένα τέλος με τον Κρις και είπε τη στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο με το μέγεθος 17 παπουτσιών του. “Φρίκαρα εντελώς. Πραγματικά έπαθα κλειστοφοβία από τα παπούτσια”.

Πάντως, παραδέχτηκε ότι μετανιώνει για τον τρόπο που χώρισε μαζί του. Είπε ότι εκείνη την εποχή το έκανε με τον χειρότερο τρόπο επειδή δεν ήξερε πώς να το χειριστεί. “Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ” είπε. Όταν ο Άντι τη ρώτησε αν αισθανόταν ότι του οφείλει μία απολογία η Κιμ είπε “φυσικά, προσπάθησα να του τηλεφωνήσω επί μήνες”.

Η Κλόε πρόσθεσε ότι η Κιμ συνάντησε τον Κρις σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς και εκείνος ούτε καν τη χαιρέτισε.

“Είχα τη Νορθ στο χέρι μου και μία τεράστια κοιλιά, ετοιμαζόμουν να γεννήσω τον Σεντ”. Εκείνος καθόταν σε τραπέζι δίπλα της με τους φίλους του, οι οποίοι όλοι τη χαιρέτισαν ενώ εκείνος ούτε καν την κοίταξε ούτε της μίλησε. “Έχει έντονη πίστη. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα ήθελε να έχει έναν γάμο στο παθητικό του. Ήθελε ακύρωση”. Η Κιμ είπε ότι ο μόνος νόμιμος τρόπος για να ακυρώσουν τον γάμο τους ήταν αν υπήρχε απάτη. Ο Κρις, είπε η Κιμ, είχε σημειώσει απάτη για την ακύρωση “οπότε όλος ο κόσμος θα απορούσε ποια ήταν η απάτη. Μήπως αυτή με παντρεύτηκε για ένα σόου προς το κοινό και αυτό άρχισε να λέει ο κόσμος, κι αν είναι αυτό απάτη. Αν ήμουν ώριμη θα ήθελα κι εγώ την ακύρωση” πρόσθεσε η Κιμ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ