Κατσαρός: Η φωτογραφία από τον γάμο του – Πόσο άλλαξε η ζωή του μετά τον θάνατο της συζύγου του

Ο Γιώργος Κατσαρός σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αναφερθεί στο πόσο πολύ του λείπει η σύζυγός του, η οποία έφυγε από τη ζωή. «Είμαι μόνος. Τα παιδιά μου έχουν τις οικογένειές τους και τις καθημερινές τους υποχρεώσεις. Με αγαπούν πολύ, το ίδιο κι εγώ. Όπως και να έχει, όμως, προσπαθώ να επιβιώσω μόνος. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε που έχασα τη γυναίκα μου. Στην αρχή με είχε πάρει πολύ από κάτω, αλλά με την πάροδο του χρόνου προσπαθώ να ανακάμψω. Η μοναξιά είναι δύσκολο πράγμα. Η πορεία, όμως, η δική μου μοιάζει με πολλών συνανθρώπων μου. Ευτυχώς, έχω κοντά μου φίλους και φίλες που τηλεφωνιόμαστε κάθε μέρα. Σε γενικές γραμμές, φροντίζω τον εαυτό μου σαν να είμαι 40 ετών, και μπορώ να σου πω ότι οι ασχολίες και η ζήτηση που έχω τώρα είναι πολύ περισσότερες από ό,τι πριν από είκοσι χρόνια. Αυτό μου δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσω» είχε δηλώσει στο περιοδικό People το 2019.

Ο Γιώργος Κατσαρός και η Μιρέλλα είχαν παντρευτεί το 1969 και απέκτησαν δύο παιδιά, τον δημοσιογράφο Αντώνη Κατσαρό και τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Κατσαρό. Έμειναν μαζί για 50 χρόνια συνολικά.

Απόψε στις 00:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιώργο Κατσαρό. Ο σπουδαίος δεξιοτέχνης του σαξόφωνου και συνθέτης εξομολογείται ποιος ανακάλυψε το ταλέντο του και θυμάται κορυφαίες στιγμές από τις συνεργασίες του με τους θρύλους του ελληνικού τραγουδιού. Επίσης, αφηγείται ξεχωριστά στιγμιότυπα από την καριέρα του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ποιο είναι το μυστικό της μεγάλης επιτυχίας του «Ο Γιώργος είναι πονηρός»;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ