Κατσαφάδου στη Μαλέσκου: Είσαι ελεύθερη; – Η αμήχανη στιγμή στον αέρα

Η Δήμητρα Κατσαφάδου βρέθηκε στην εκπομπή “Love it” με την Ιωάννα Μαλέσκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί. Όπως περιέγραψε επειδή υπάρχουν πολλά παιδιά που χρειάζονται φροντίδα, προτιμά να υιοθετήσει πρώτα και στη συνέχεια αν και όταν βρεθεί ο κατάλληλος άνδρας στη ζωή της να κάνει και ένα δικό της παιδί. “Όταν βρεθεί ο κατάλληλος που όπως καταλαβαίνεις είναι εξόχως δύσκολο στις μέρες μας…” είπε η επιχειρηματίας με την παρουσιάστρια να την διακόπτει λέγοντας “μίλησέ μου”, δείχνοντας ότι συμφωνεί με αυτό που είπε. Τότε η Δήμητρα Κατσαφάδου της έκανε μία “καυτή” ερώτηση, που προκάλεσε μια αμηχανία.

“Ελεύθερη είσαι ε;” την ρωτά. Η Ιωάννα Μαλέσκου έπειτα από μια μικρή παύση απαντά “ωραία… θέλω να μου πεις αν είμαι, ελεύθερη δύσκολα θα απαντήσω”.

“Όχι εντάξει, είμαι και αυθόρμητη εγώ, δεν το φιλτράρω αυτό που λέω. Καταλαβαίνω ότι είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα κτλ, αλλά αυτή η θερμοχωρητικότητα πρέπει να συνάδει με τον άλλον για να γίνεται χωριό και γάμος” σημείωσε η κ. Κατσαφάδου.

“Σε πειράζω” της απάντησε η Μαλέσκου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ