Φυσάει αέρας… αλλαγών για την Ιωάννα Μαλέσκου – Η ΦΩΤΟ με μπικίνι και το μήνυμα

Η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε μερικές “καυτές” πόζες με ένα λευκό μπικίνι και έστειλε ένα μήνυμα. “Φυσάει αέρας… αλλαγών! Μην μπερδεύεστε, απέχει παρασάγγας από το περίφημο “Όπου φυσάει ο άνεμος!” έγραψε χαρακτηριστικά.

Αν και δεν βρίσκεται σε παραλία, αλλά σε μπαλκόνι, οι θαυμαστές της σχολίασαν τις άψογες αναλογίες της. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερη αγάπη στη γυμναστική, κάτι που δείχνει και μέσω της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ.

“Έφτασα σε σημείο να απενεργοποιήσω σχόλια στο Instagram. Τότε έλεγαν ότι άλλαξα τα μαλλιά μου γιατί φοβόμουν μη μου πάρει τη θέση η νικήτρια του Big Brother. Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο. Αυτό ένιωσα ότι με μόλυνε. Έχεις δικαίωμα να μη με βλέπεις, αλλά όχι να φτάνεις να καταριέσαι τη μητέρα μου και το σκυλάκι μου. Και αυτό, ξέρεις, με τα σχόλια είναι κολλητικό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να προσέχω πολύ τι μοιράζομαι με τον κόσμο και κάπου κλείδωσα. Ζήτησα από τη μητέρα μου να μη μου στέλνει ότι γράφεται. Όσο και αν τη λατρεύω, της είπα ότι αν συνεχίσει να μου στέλνει ότι διαβάζει για μένα στο διαδίκτυο, δεν θα ξαναμιλήσουμε” δήλωσε σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια για τη σχέση της με τα social media.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ