Η συνάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό – ΒΙΝΤΕΟ

Εκθαμβωτική, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της, εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή των MAD VMA 2021 η Ιωάννα Μαλέσκου με ένα κολλητό, κίτρινο φόρεμα για να δώσει το βραβείο “Καλύτερο Βίντεο Λαϊκό”. Νικητής στην κατηγορία αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το τραγούδι του “Αθήνα μου”.

Για την παρουσιάστρια και τον τραγουδιστή μετά την πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, φούντωσαν οι φήμες για ενδεχόμενο φλερτ και σχέση.

Έτσι, μόλις ανέβηκε στη σκηνή και ο Κωνσταντίνος Αργυρός τα βλέμματα ήταν καρφωμένα πάνω τους.

“Λοιπόν, θα σε δυσκολέψω λίγο… Για μένα σημαίνει πολλά, είναι πόλη και πολύ ωραία. Επίσης, μιλάει στην καρδιά όλου του κόσμου για αυτό και είναι και τόσο λαϊκό παιδί, οπότε νομίζω ότι πρέπει να πούμε απευθείας τι συμβαίνει” είπε η παρουσιάστρια.

Συνέχισε με χαμόγελο στην ανακοίνωση του νικητή: “και πολύ καλό παιδί γιατί μιλάμε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Αθήνα μου”.

“Συγχαρητήρια. Το περίμενες;” ρώτησε τον τραγουδιστή. “Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, όταν ξεκινήσαμε αυτό το τραγούδι. Βγήκε αυθόρμητα” απάντησε εκείνος και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ