Κάτια Ζυγούλη: Η επική απάντησή της για το αν έχει κυτταρίτιδα – ΒΙΝΤΕΟ

Η Κάτια Ζυγούλη έχει δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο Youtube από το οποίο μοιράζεται tips μόδας και ομορφιάς. Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά δεν διστάζει να απαντά με ειλικρίνεια ακόμη και σε δύσκολες ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Σε ερώτηση για το αν έχει κυτταρίτιδα, η Κάτια Ζιγούλη έδωσε μια απάντηση που σίγουρα ξάφνιασε πολλούς. “Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο. Κάνω διαλειμματική δίαιτα, αυτό που τρως τις 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει, χρειάζεται μέτρο. Δύο γεύματα, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά”, τόνισε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη μετά τις εγκυμοσύνες:

“Μια καταθλιψούλα την πέρασα, αλλά όχι διαγνωσμένη, δεν πήρα θεραπεία. Αλλά να σας πω κάτι, δεν είναι εύκολο, ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο. Σου έρχεται λίγο το πάνω – κάτω. Ο κόσμος σου μπερδεύεται, έχεις και τις μαύρες σου”. Αλλά, κοιτάξτε τώρα!

Ακόμη, είπε για την κοιλιά της μετά από τέσσερις γέννες:

“Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έκανα πάρα πολύ διατροφή, έκανα πάρα πολύ γυμναστική τη στιγμή που το αποφάσισα εγώ και ήρθε και έγινε κούκλα. Όταν λίγο χαλαρώνω με το φαγητό και τη γυμναστική, η κοιλιά ακολουθεί τους ρυθμούς μου και χαλαρώνει και αυτή. Στην κοιλιά δεν θα έκανα επέμβαση. Είναι επικίνδυνο και επώδυνο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ