Σάκης Ρουβάς: Πότε κατάλαβα ότι η Κάτια ήταν η γυναίκα της ζωής μου

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο τελευταίο “Ενώπιος Ενωπίω” της χρονιάς. Ο Έλληνας σούπερ σταρ αναφέρθηκε στην πρώτη γνωριμία του με την Κάτια Ζυγούλη αλλά και στην επίμονη άρνηση της στις προτάσεις γάμου.

“Γιατί είπε τόσες φορές όχι; Πρέπει να ρωτήσεις την ίδια. Της το έλεγα κάθε χρόνο. Ήθελε να το ακούει… Το “ναι” προέκυψε όταν πάτησε πόδι ο κουμπάρος μας, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης. Μας είπε: «Δεν είναι πράγματα αυτά. Τελειώνουμε εδώ πέρα. Θα το πάρεις το κορίτσι δεν σηκώνω κουβέντα»” αποκάλυψε ο Σάκης Ρουβάς

“Το κομμάτι γάμος το εξόριζα για πολλά χρόνια με τον φόβο της αποτυχίας” παραδέχθηκε ο τραγουδιστής. “Δεν ήθελα να φαίνεται ότι είμαι σε σχέση, ήθελα να φαίνομαι διαθέσιμος, ελεύθερος” συμπληρώνει.

Η πρώτη γνωριμία: Όταν συναντήθηκαν τα βλέμματά μας έγινε κάτι μαγικό

“Υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας με την Κάτια. Την πρώτη φορά που είδα την Κάτια, όταν συναντήθηκαν τα βλέμματά μας έγινε κάτι μαγικό. Ήταν σαν να διάβασα όλο το DNA της, όλο τον ψυχισμό της. Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου. Στην αρχή της σχέσης μας, υπήρχαν σκαμπανεβάσματα” περιέγραψε ο Σάκης Ρουβάς.

“Η Κάτια δεν ήθελε παιδιά. Μετά από τέσσερις καισαρικές, δεν βλέπω να έρχεται πέμπτο παιδί, είμαι τυχερός!” είπε για το ενδεχόμενο να κάνουν κι άλλο παιδί. Όσο για το τι πατέρας είναι; “Έχω υπάρξει αυστηρός αλλά και χαλί να με πατήσουν τα παιδιά. Στην καραντίνα ανακάλυψα πράγματα για τα παιδιά και μπήκα σε βαθύ τρόπο σκέψης” τονίζει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ