Κάτια Ταραμπάνκο: Έφυγα από το Survivor για λόγους υγείας – Θεώρησα καλό να σώσω τον εαυτούλη μου

Η Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρθηκε στην εμπειρία που αποκόμισε από τη συμμετοχή της στο Survivor αλλά και στον λόγο που την έκανε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

“Έφυγα από το Survivor για λόγους υγείας. Νόμιζα ότι είχα λύσει με τα παιδιά το θέμα του ρυζιού γιατί είχαμε μιλήσει και νόμιζα ότι το είχαμε κλείσει. Από ότι είδα όμως μετά συνεχίστηκε να αναφέρεται το όνομα μου γύρω από αυτό. Θα ήθελα ίσως να μείνω λίγες μέρες ακόμα για να εξηγήσω και να το κλείσω το θέμα περί ρυζιού και λαδιού” είπε η Κάτια Ταραμπανκό μιλώντας στο The 2Night Show.

“Σίγουρα έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον εαυτό μου γιατί ήθελα να φτάσω πολύ πιο μακριά από όσο έφτασα. Θα πήγαινα ξανά αλλά προετοιμασμένη με παραπάνω κιλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο… Αν είχα μια ομάδα, η οποία λειτουργούσε όντως σαν ομάδα έτσι όπως το έλεγαν δεν θα το έκανα ποτέ. Αλλά επειδή ήμουν μέσα και έβλεπα πως αυτή η ομάδα πίσω από τις κάμερες δεν λειτουργούσε σαν ομάδα, θεώρησα καλό εκείνη τη στιγμή να σώσω τον εαυτούλη μου”, σημείωσε το μοντέλο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρθηκε και στον σύντροφό της: “Το αγόρι μου με περίμενε με το αγαπημένο μου μπέργκερ με μια κόκκινη κορδέλα και το ψυγείο γεμάτο γλυκά”.

Αναφερόμενη στα μελλοντικά της σχέδια είπε: “Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω σε μια ταινία. Μου αρέσει πάρα πολύ. Η ηθοποιία είναι το στοιχεία μου μάλλον, κλείνω προς τα εκεί. Αλλά μου αρέσει οτιδήποτε έχει κάμερα, ταινία, σειρά, φωτογράφηση, video clip”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ