Κάτια Ταραμπάνκο: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που της έχει κλέψει την καρδιά

Της Νίκης Κώτσου,

Εδώ και εννιά μήνες ζει έναν παράφορο έρωτα με τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Χωρινό, που δραστηριοποιείται στον χώρο της ποδηλασίας. Η Κάτια Ταραμπάνκο δεν έχει γοητευτεί απλώς από την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά τον θεωρεί ως τον αδιαμφισβήτητο πρίγκιπα του παραμυθιού της. Το «κακό κορίτσι» των ριάλιτι μοιάζει να έχει γλυκάνει στο πλευρό του συντρόφου της, αφού χαμογελά πλατιά από αγάπη και συναισθηματική πληρότητα.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και έκτοτε είναι αχώριστοι. Η απόφασή τους να συγκατοικήσουν ήρθε ως επιστέγασμα της έντονης χημείας τους. Ζουν μαζί από τον περασμένο Σεπτέμβριο στο κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα στο Γκάζι, και απολαμβάνουν κάθε στιγμή της κοινής τους καθημερινότητας.

Και οι δύο είναι δυναμικοί ως χαρακτήρες και ιδιαίτερα δραστήριοι με τα πράγματα που αγαπούν. Αν και αρκετοί βιάστηκαν να πουν ότι αυτό το ειδύλλιο δεν θα διαρκέσει, ειδικά μετά την αποχώρηση της Κάτιας για τον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor», η σχέση τους ολοένα και δυναμώνει και μοιάζει να μην πτοείται από εμπόδια και αποστάσεις. Το μεγάλο βήμα της Κ. Ταραμπάνκο να μείνει κάτω από την ίδια στέγη με τον σύντροφό της είναι ενδεικτικό των συναισθημάτων που τρέφει για εκείνον.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ