Κάτια Ταραμπάνκο: “Λύγισε” μιλώντας για τον πόλεμο στην Ουκρανία – “Οι συγγενείς μου είναι ακόμη εκεί”

Το τελευταίο διάστημα η Κάτια Ταραμπάνκο περνάει δύσκολα, αφού οι συγγενείς της βρίσκονται στην εμπόλεμη Ουκρανία.

Μάλιστα, το μοντέλο έμαθε για τη ρωσική εισβολή όσο ήταν ακόμη στον Άγιο Δομίνικο, συμμετέχοντας στο Survivor.

Η Κάτια Ταραμπάνκο κάθισε στον καναπέ της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” την Πέμπτη και “λύγισε”, όταν μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα για τη στιγμή που η παραγωγή της είπε για τον πόλεμο.

“Στο camp που ήμασταν, δίπλα ήταν το αεροδρόμιο και άκουγα τα αεροπλάνα και σκεφτόμουν ‘ουάου τι γίνεται’. Όταν μου είπε η παραγωγή για τον πόλεμο στην Ουκρανία, έπαθα σοκ. Όλοι οι δικοί μου είναι καλά και εύχομαι όλοι εκεί να είναι καλά και να σταματήσει όλο αυτό. Μου το είπαν μέσα στο παιχνίδι. Με βοήθησε η Ευρυδίκη, γιατί είχε ακούσει να το συζητάνε παιδιά που μπήκαν μετά και είπε στην παραγωγή να μου το πουν γιατί θα το μάθω αλλιώς και θα είναι χειρότερο” είπε το μοντέλο.

Κάτια Ταραμπάνκο: “Με άφησαν να μιλήσω με τη μαμά μου”

“Με πλησίασαν, μου εξήγησαν τι συμβαίνει και με άφησαν – γιατί ήταν σοβαρός ο λόγος – να μιλήσω για πέντε λεπτά με τη μαμά μου σε ανοιχτή ακρόαση και να μου πει τι συμβαίνει. Μου είπαν ότι την επόμενη φορά που θα έχεις επικοινωνία θα σημαίνει ότι κάτι έχει γίνει. Οι δικοί μου άνθρωποι είναι στη Μαριούπολη. Σε ένα χωριό 15χλμ από τη Μαριούπολη. Είναι ακόμα εκεί. Έχουν ξεκινήσει να βρίσκουν τους ρυθμούς τους”, εξομολογήθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Κάτια Ταραμπάνκο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ