Κάτια Δανδουλάκη: Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την «Λάμψη»

Η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη σειρά του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι», βρέθηκε σήμερα (16/9) στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για την θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη» και αποκάλυψε πως την παρότρυνε για να παίξει η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Είχα κάνει πάρα πολύ ωραίες δουλειές, είχα την τύχη αυτή. Ήξερα να κάνω επιλογές, αλλά είχα και την μεγάλη τύχη να μου γίνονται αυτές οι προτάσεις. Και είχα γίνει πάρα πολύ συγκεντρωτική έλεγα «να κάνω αυτό ή να μην το κάνω». Μου έλεγε η Αλίκη «πρόσεξε αυτό που θα σου πω είναι κάτι πάρα πολύ διαφορετικό, μην τολμήσεις να πεις όχι, γιατί ξέρω εγώ τι σου λέω». Όταν μίλησα μετά με τον Νίκο Φώσκολο με κέρδισε αμέσως. Δεν το μετάνιωσα ποτέ τον λάτρεψα, γιατί ήταν από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου από κάθε άποψη» ανέφερε στην αρχή η Κάτια Δανδουλάκη.

«Όταν πηγαίνω πίσω στην «Λάμψη» σκέφτομαι μονάχα ότι είμαι ευτυχισμένη. Γιατί ήταν ευτυχία το γύρισμα, ευτυχία το θέατρο, ήμουν μαζί με τον Μάριο, δημιουργούσαμε πάρα πολύ ωραία πράγματα στο θέατρο. Ήταν από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου, όπως και ό,τι έκανα μέχρι και την «Λάμψη». Μετά άρχισαν να γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα, γιατί στην δεκαετία του 90’ άρχισαν να γίνονται πιο δύσκολες οι επιλογές. Το 2000 και πέρα άρχισε να μας παίρνει μία άλλη κατάσταση, μπήκαμε σε μία άλλη ιστορική στιγμή» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ