Κάτια από το GNTM: Η αποκάλυψη για τον νέο της σύντροφο – ΒΙΝΤΕΟ

Για την πρόταση συμβίωσης που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφο της Γιάννη Χαλβατζή κατά τη διάρκεια του GNTM, την αγάπη της για την ποίηση, την καταγωγή της αλλά και τον νέο της σύντροφο Γιώργο Λάγιο μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» η Κάτια Ταραμπάνκο, η μία από τις δύο νικήτριες του ριάλιτι μόδας.

Η Κάτια ήρθε στην Ελλάδα από την Ουκρανία σε ηλικία 7 ετών. Όπως είπε στην κάμερα του STAR, «αισθάνομαι την Ελλάδα πατρίδα μου. Τα ελληνικά είναι η μητρική μου γλώσσα, έχω και ελληνικό αίμα», και εξήγησε ότι έχει ελληνική καταγωγή από την πλευρά της μητέρας της.

Για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Χαλβατζή, αποκάλυψε ότι «ο Γιάννης μου έκανε πρόταση συμβίωσης αλλά ήταν σε λάθος timing. Ψιλοφρίκαρα εκείνη τη στιγμή γιατί ήταν η φωτογράφιση του τελικού. Μετά το παιχνίδι προσπαθήσαμε να είμαστε μαζί αλλά δε μας βγήκε και οι δρόμοι μας χωρίστηκαν ομαλά».

Για τον νέο της σύντροφο, η Κάτια είπε ότι «είμαι σε σχέση με τον Γιώργο Λάγιο, περνάμε πάρα πολύ όμορφα και είναι πολύ συνειδητοποιημένα τα πράγματα γιατί ξέρει ότι θα φύγω στο εξωτερικό, ότι η δουλειά μου είναι το νούμερο ένα. Από τον Γιώργο δεν θα έβγαινε δαχτυλίδι από την τσέπη γιατί ξέρω πού μπλέκω”.

Τέλος, σημείωσε ότι «προς το παρόν σκέφτομαι να κάνω μόνο modelling και να φύγω στο εξωτερικό».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ