Κατερίνα Στικούδη: Ο δύσκολος τοκετός και οι αναρτήσεις από το μαιευτήριο

Η Κατερίνα Στικούδη κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο μαιευτήρας – γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη, Ιωάννης Φρουδαράκης, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τον τοκετό της γνωστής τραγουδίστριας.

Τι είπε ο γιατρός για την Κατερίνα Στικούδη

Όπως ανέφερε ο γιατρός, η Κατερίνα Στικούδη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι με βάρος 3.350 γραμμάρια και ύψος 54 εκατοστά.

“Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό” είπε ο γυναικολόγος και πρόσθεσε για την νέα μανούλα ότι “ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη, πολύ αποφασισμένη και συνεργάσιμη”. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι “είχε ψυχραιμία, γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια”.

Στο πλευρό της Κατερίνας Στικούδη ο σύζυγός της

Όσο για την κατάσταση της τραγουδίστριας, ο γιατρός είπε: “Είναι μια χαρά. Είναι πολύ χαρούμενη. Έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη, ο οποίος συνέχεια την ενθάρρυνε. Ήταν μαζί της όλη την ώρα – και στη διάρκεια της προετοιμασίας και την ώρα του τοκετού”.

 

H Κατερίνα Στικούδη, έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας την πρώτη της ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο.

Στα insta stories της, η τραγουδίστρια έδειξε το δώρο και την κάρτα με τις ευχές που της έστειλε ο Νίκος Κοκλώνης.

“Κατερινάκι μου να σας ζήσει ο παίδαρος. Να είναι γερός, τυχερός, ευτυχισμένος, χαρούμενος με όλα τα καλά του κόσμου κι εσείς πάντα ερωτευμένοι να τον καμαρώνετε. Με όλη μου την αγάπη” έγραφε η κάρτα του παρουσιαστή του J2US.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ