Κατερίνα Παπουτσάκη: Γιατί δεν αποκάλυψε τα ονόματα των ανθρώπων που την παρενόχλησαν

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι!” στο MEGA για το νέο της τραγούδι με τίτλο «Πεταλούδα», ενώ εξήγησε τους λόγους που δεν αποκάλυψε τα ονόματα ανθρώπων που την παρενόχλησαν στο παρελθόν. Το νέο της τραγούδι κυκλοφόρησε μόλις χθες και έχει ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές στο YouTube με την ίδια να περιγράφει την φανταστική εμπειρία της κατά την ηχογράφηση του τραγουδιού της στη Σαντορίνη. Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στο νέο της ξεκίνημα στον χώρο της μουσικής.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μιλά για την μουσική καριέρα της

“Είναι ένας δρόμος, που τώρα εξερευνώ. Μου αρέσει τρομερά να τραγουδάω. Κάνω μαθήματα από 18 χρονών. Είναι κάτι που ξεκίνησε σαν εργαλείο της δουλειάς”, είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη για την σχέση της με την μουσική.

“Προφανώς και ήθελα να τραγουδήσω σε ένα άλλο επίπεδο, πέρα από το να τραγουδώ στα musical που αυτό το έχω κάνει πάρα πολλές φορές. Αλλά, γιατί να περιμένεις αυτή την στιγμή, εφόσον θες να τραγουδάς; Έχω κάνει εμφανίσεις σε κάποια live. Γενικά κατά καιρούς πάντα κάτι συνέβαινε… σε τραγούδια τίτλων ταινιών και τώρα στη σειρά ‘Τα καλύτερά μας χρόνια’ σε τραγούδι του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου”, πρόσθεσε.

«Πάντα ήταν ένας φόβος το τι θα πουν οι άλλοι σε εμένα τουλάχιστον, έχω και το σύνδρομο του καλού παιδιού, είμαι ενοχική και θέλω να είμαι αρεστή”.

“Με συνέπεια συμβαίνει τα 2 τελευταία χρόνια”, είπε η ηθοποιός όσον αφορά στην ψυχοθεραπεία που κάνει το τελευταίο διάστημα. “Θέλει πάρα πολύ δουλειά. Αλλά σημασία δεν έχει να κάνουμε πράγματα που αγαπάμε και να κυνηγάμε τα όνειρά μας; Να τολμάμε και όπου βγει”, είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Τι είπε για τα περιστατικά παρενόχλησης

Ερωτώμενη για το εάν είχε πέσει θύμα παρενόχλησης, η ίδια είπε ότι δεν είχε νόημα να αποκαλύψει τα πρόσωπα των ατόμων αυτών:

“Δεν είχε μεγάλο νόημα, γιατί στη δική μου περίπτωση δεν είναι άνθρωποι που τους γνωρίζουμε. Δεν είχε νόημα να καταγγείλεις κάτι. Καταγγέλλεις μια εξουσιαστική συμπεριφορά ανθρώπων που μέσα από την θέση τους αισθάνονται αυτή την δύναμη και αυτή την χυδαία εξουσία να συμπεριφέρονται έτσι. Για άλλα περιστατικά ψυχολογικής βίας έχω μιλήσει. Αισθάνομαι πως έχω ανοιχτεί στο συγκεκριμένο ζήτημα”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ