Κατερίνα Καραβάτου: Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια

Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία σήμερα έχασε τη μητέρα της. Την είδηση μετέφερε η Μαρία Ηλιάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής ” Τι λες τώρα;” στο MEGA.

“Επειδή μας ρωτάτε για το πού είναι η Κατερίνα… Τα νέα δυστυχώς είναι πολύ δυσάρεστα. Η μαμά της Κατερίνας μας έφυγε από την ζωή. Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και σε αυτήν και στην οικογένεια της και να της πούμε ότι εμείς είμαστε εδώ την αγαπάμε και την στηρίζουμε”, είπε η παρουσιάστρια, γνωστοποιώντας την είδηση.

Η ξαφνική αποχώρηση της Κατερίνας Καραβάτου

Νωρίτερα, η Κατερίνα Καραβάτου είχε αποχώρησε από την εκπομπή ξαφνικά, στην οποία είχε δώσει το παρόν νωρίτερα, καλησπερίζοντας κανονικά τους τηλεθεατές μαζί φυσικά με το πάνελ.

Η Μαρία Ηλιάκη, έπειτα από ένα διαφημιστικό διάλειμμα ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα απουσιάζει μέχρι να ολοκληρωθεί η εκπομπή:

«Επιστρέψαμε. Η Κατερίνα μας για κάποιους λόγους προσωπικούς, σοβαρούς, οικογενειακούς έπρεπε να φύγει και δεν θα είναι μαζί μας για το υπόλοιπο της εκπομπής. Εμείς όμως είμαστε εδώ μαζί σας να συνεχίσουμε τη ροή», ανέφερε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ