Κατερίνα Καινούργιου: Μας βάζω όλους σε αυτό, δεν μπορείς να πεις και κάτι, εφόσον εσύ έχεις ανοίξει την πόρτα

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Δημήτρη Λάλο και την Έλενα Μαυρίδου να παίρνουν διαζύγιο, η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε το πρωί της Πέμπτης 5 Μαρτίου, μέσα από την εκπομπή της, για το πώς οι άνθρωποι της εγχώριας showbiz διαχειρίζονται την προσωπική ζωή τους.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Θέλω να πω κάτι. Πρέπει να υπάρχει μία διακριτικότητα. Είναι κάποιοι άνθρωποι, όπως εμείς που κάνουμε τις καθημερινές εκπομπές, εγώ, ο Λιάγκας, η Σκορδά, η Μενεγάκη… Βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Όταν λοιπόν έχουν ανοίξει πιο πολύ την προσωπική τους ζωή και μας βάζω όλους σε αυτό, δηλαδή τους έχεις δει να φωτογραφίζονται, να παντρεύονται, να χωρίζουν δημόσια, γνωρίζεις την σχέση τους…

Εκεί λοιπόν ο δημοσιογράφος, όχι ότι δικαιούται, αλλά δεν μπορείς να του πεις και κάτι εφόσον εσύ έχεις ανοίξει την πόρτα. Είναι όμως κάποιοι άλλοι άνθρωποι, που συνήθως είναι ηθοποιοί, που δεν σου έχουν δώσει κανένα δικαίωμα να ασχοληθείς ποτέ με την ζωή τους. Οπότε εκεί είναι πολύ πιο δύσκολη η προσέγγιση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ