Κατερίνα Καινούργιου: Η βόλτα σε παραλία της Αντιπάρου και «Ο μικρός πρίγκιπας»

Στην Αντίπαρο συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha μετά από μία απαιτητική επαγγελματική χρονιά απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα, γεμίζοντας τις μπαταρίες της για την νέα σεζόν που έρχεται.

Η παρουσιάστρια είναι γνωστό πως αγαπά το instagram και μοιράζεται συχνά αποσπάσματα από την ζωή της με τους περισσότερους από 800 χιλιάδες ακολούθους που έχει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα νέο post. Φορώντας ένα μπλε φόρεμα πόζαρε σε θάλασσα του νησιού εντυπωσιάζοντας του θαυμαστές της που έσπευσαν να πατήσουν like στις φωτογραφίες. Παράλληλα σε story στο προφίλ της, ανέβασε και βίντεο από την διάρκεια της βόλτας της, στην παραλία.

Το post συνδύασε με το βιβλίο του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ «Ο μικρός πρίγκιπας», βάζοντας στην λεζάντα απόσπασμά του. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε: «”- Ξέρεις… όταν είναι κανείς έτσι λυπημένος, του αρέσουν τα ηλιοβασιλέματα…- Τη μέρα που τα είδες σαραντατρείς φορές ήσουνα, λοιπόν, τόσο πολύ λυπημένος; Μα ο μικρός πρίγκιπας δεν απάντησε…”. Απόσπασμα από τον Μικρό Πρίγκιπα του Εξυπερύ. Σ αυτό το mood…».

 

Στο ίδιο νησί βρίσκεται και η Άννα Βίσση με την κόρη και τα εγγόνια της, ενώ η Σοφία Καρβέλα έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, στο προφίλ της στο instagram.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ