Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Απόδραση στη Μύκονο για το ερωτευμένο ζευγάρι

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ζουν έναν παραμυθένιο έρωτα, που φροντίζουν να «φορτίζουν» με όμορφες εμπειρίες. Αγαπημένη τους συνήθεια είναι τα ταξίδια. Ένας από τους προσφιλείς τους προορισμούς είναι η Μύκονος και η πρώτη τους απόδραση, μετά τον εγκλεισμό, δεν θα μπορούσε παρά να είναι εκεί.

Αποφάσισαν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ανεμελιά και χαλάρωση στο Νησί των Ανέμων και, μέσα από τα social media, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από αυτό το ταξίδι με τους διαδικτυακούς φίλους τους. «Επειδή την έχω πατήσει με δηλώσεις που μπορεί να έχω κάνει στο παρελθόν για σχέσεις που είχα τότε -και ήταν εντέλει αδύναμες- νιώθω την ανάγκη να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή. Ο Φίλιππος είναι για εμένα ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Σε εκείνον βρήκα όλα όσα ονειρευόμουν. Έχει μια ευγένεια ψυχής που με ισορροπεί. Τον θαυμάζω και τον αγαπώ. Είμαι πολύ ρομαντική και νιώθω πως θέλω ο Φίλιππος να είναι ο άνδρας που θα συνεχίσω τη ζωή μου μαζί του. Έτσι το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει το αύριο», είχε πει πρόσφατα η Κ. Καινούργιου, αναφερόμενη στον σύντροφό της.

Τόσο εκείνη όσο και εκείνος είχαν ανάγκη από ένα ταξίδι, προκειμένου να αλλάξουν παραστάσεις και να ξεκουραστούν. Βόλτες στα Ματογιάννια, νόστιμα πιάτα και χαλαρές κουβέντες ήταν τα κύρια συστατικά του όμορφου Σαββατοκύριακου που πέρασαν μαζί.

Είναι ζευγάρι εδώ και 2,5 χρόνια και δεν σταματούν να απολαμβάνουν τον χρόνο που μοιράζονται. Ο Φίλιππος συνηθίζει να κάνει εκπλήξεις στη σύντροφό του, δείχνοντας έτσι την αγάπη του. Ευρηματικός και με εξαιρετικές ιδέες, συχνά-πυκνά την ξαφνιάζει ευχάριστα.

Εδώ και λίγο καιρό οι δυο τους ζουν κάτω από την ίδια στέγη και βλέπουν τη σχέση τους να εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ