Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ένα μωρό θα ολοκλήρωνε την ευτυχία τους

Της Νίκης Κώτσου,

Όταν μιλά κανείς για μια σχέση “δεμένη”, όπως αυτή της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη, δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για όνειρα. Όνειρα που αφορούν δύο ανθρώπους ερωτευμένους, ώριμους και κατασταλαγμένους. Η σχέση της Κ. Καινούργιου με τον γόνο της εφοπλιστικής οικογένειας του Περικλή Παναγόπουλου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο κι εκείνο που θα επισφράγιζε την αγάπη τους, μετά από ένα γάμο, σίγουρα θα ήταν ένα μωρό. Κάτι που έχουν ήδη συζητήσει οι δυο τους και είναι στα πλάνα τους. Μπορεί αυτό να μη συμβεί στο άμεσο μέλλον, σίγουρα ωστόσο είναι κάτι που θέλουν πολύ. Η Κατερίνα και ο Φίλιππος συγκατοικούν στο νέο τους σπίτι, ασχολούνται με τη διακόσμησή του και απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές.

Κι επειδή και οι δύο είναι φιλόζωοι, μόλις υιοθέτησαν ένα Μπόστον Τεριέ, το οποίο ο Φ. Τσαγκρίδης έκανε δώρο στην παρουσιάστρια του πρωινού μαγκαζίνο του Open “Ευτυχείτε”.

Κάπως έτσι μεγάλωσε η «οικογένεια», με την Κ. Καινούργιου να είναι πολύ ενθουσιασμένη. Η ίδια έχει ήδη φτιάξει προφίλ του τετράποδου φίλου της στο Instagram, με το όνομα Kiton, και συχνά-πυκνά φροντίζει να αναρτά χιουμοριστικά βίντεο, αλλά και φωτογραφίες.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Reallife.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ