Κατερίνα Καινούργιου: Έβαλε τα κλάματα on air – «Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα ότι θέλει να κάνει παιδί;»

H Κατερίνα Καινούργιου έχει εκφράσει πολλές φορές δημοσίως την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Το ίδιο έκανε και σήμερα, ξεσπώντας μάλιστα σε κλάματα στον «αέρα». Με αφορμή τη γέννηση του παιδιού της Ιωάννας Τούνη, η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, βλέποντας την πρώτη φωτογραφία με του μωρού.

«Μέσα από την καρδιά μου, στο εύχομαι ειλικρινά γιατί καταλαβαίνω και αυτό είναι η αλήθεια σου πόσο πόσο πολύ το θέλεις. Αυτό το παιδάκι θα είναι τρισευτυχισμένο και θα μεγαλώσει σωστά. Με το καλό ο Θεός να στο φέρει. Πολλές φορές το παρεξηγούν που το λες αλλά εγώ που σε γνωρίζω από κοντά ξέρω πόσο πολύ το θέλεις», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην Κατερίνα Καινούργιου που απάντησε με λυγμούς:

«Μπορεί για κάποιους να μην είναι το τυχερό του… Διάβαζα πάλι κάτι κακίες. Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί; Το θεωρείτε κακό;». Οι συνεργάτες την παρότρυναν να μην ασχολείται με αυτά που διαβάζει και να μην επηρεάζεται».

«Συγγνώμη με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Και να μην κάνω παιδάκι, θα έχω τα βαφτιστήρια μου και όλα τέλεια», ανέφερε η παρουσιάστρια που δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ