Κατερίνα Καινούργιου: “Έφτασα 37 για να με πείσουν” – Έκανε jet ski για πρώτη φορά στις διακοπές της

Φωτογραφίες από την εμπειρία της στο θαλάσσιο σπορ που δοκίμασε, μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη στην Μύκονο, ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η γνωστή παρουσιάστρια περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των ανέμων, στην συντροφιά του παρουσιαστή και παραγωγού, αλλά και της Πηγής Δεβετζή και δεν παραλείπει να δίνει μια γεύση στους διαδικτυακούς της φίλους από τα όσα κάνει στην θάλασσα κι όχι μόνο.

Την Δευτέρα (1/8) η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται, χαμογελαστή, πάνω σε jet ski, μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη.

Στη λεζάντα της ανάρτησή της αποκάλυψε πως είναι η πρώτη φορά που κάνει τζετ σκι, ενώ μίλησε με τρυφερά λόγια για τον καλό της φίλο, Νίκο Κοκλώνη.

“Πρώτη φορά …στο jet ski (έφτασα 37 για να με πείσουν …)Όμως ήμουν …μαζί σου @nkoklonis. Σε ευχαριστώ φίλε μου που με αγαπάς με όλο σου το είναι…Όταν όλοι απελπίζονται από την γκρίνια μου και κουράζονται από τις ανασφάλειές μου, εσύ στέκεσαι σαν βράχος στο πλάι μου… Σ’ αγαπάω αληθινά …μαζί σε όλα …”, έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε τι ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ