Κατερίνα Διδασκάλου: Φιλοξενούσα άστεγο στο σπίτι μου για 10 χρόνια – Τον βοήθησα, έφτιαξε κομπόδεμα, μετά έμαθα ότι έπαιρνε σύνταξη

Για τον άστεγο άνδρα που φιλοξενούσε στο σπίτι της για περισσότερα από δέκα χρόνια, μίλησε η Κατερίνα Διδασκάλου, αποκαλύπτοντας πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος λάμβανε κανονικά τη σύνταξή του όλο αυτό το διάστημα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου αναφέρθηκε στην ιστορία του άνδρα, ο οποίος, όπως είπε, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Εκεί αποκαλύφθηκε ότι, παρά την κατάστασή του, λάμβανε σύνταξη εδώ και χρόνια.

«Αυτό είναι πάνω από μια δεκαετία, έχω χάσει το μέτρημα. Αυτός ο κύριος έπαθε ένα επεισόδιο με την υγεία του, πήγε στο νοσοκομείο και είδαμε πως όλα αυτά τα χρόνια έπαιρνε σύνταξη. Δεν μου το είχε πει εμένα αυτό», δήλωσε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός τόνισε πως η φιλοξενία που του προσέφερε τον βοήθησε να συγκεντρώσει ένα αξιοπρεπές κομπόδεμα, ώστε να μπορεί πλέον να σταθεί μόνος του. Παρά την αποκάλυψη για τη σύνταξή του, η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν αισθάνθηκε ούτε προδοσία, ούτε αχαριστία.

«Η παραμονή του στο σπίτι μου τον βοήθησε να δημιουργήσει ένα αξιοπρεπές κομπόδεμα, ώστε να μπορεί πλέον να σταθεί στα πόδια του. Πήρα πολλά θετικά μαθήματα από αυτόν τον κύριο και πήρα και μαθήματα ζωής. Όχι, δεν αισθάνθηκα ούτε προδοσία, ούτε αχαριστία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK