Καρολίνα Καλύβα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor all Star και τα… unfollow

Η Καρολίνα Καλύβα, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της μικρής οθόνης την περασμένη εβδομάδα, επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή της από το Survivor all Star.

Μπο για Καρολίνα: Έχει τελειώσει για μένα, δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, μετά την ψηφοφορία των συμπαικτών της και του κοινού. Ένας από τους λόγους που ψηφίστηκε η παίκτρια των Μαχητών, ήταν το ότι παραβίασε κανόνα του παιχνιδιού καθώς η κάμερα την κατέγραψε σε καλύβα, μαζί με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο πρώην σύντροφος της, Μπο, αλλά και η φημολογούμενη σύντροφος του Μάριου Πρίαμου, Ελευθερία Ελευθερίου, έκαναν unfollow στο Instagram στην Καρολίνα Καλύβα.

Ελευθερία Ελευθερίου: Η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για τον Μάριο και την Καρολίνα

Η ίδια πάντως συνεχίζει να ακολουθεί κανονικά την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά και τον Μπο, με τον οποίο ήταν ζευγάρι πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Καρολίνα

Καρολίνα Καλύβα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor all Star

Το απόγευμα του Σαββάτου η Καρολίνα Καλύβα επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη της ανάρτησή της, μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star.

Δημοσίευσε, συγκεκριμένα, μια φωτογραφία που τράβηξε στον Άγιο Δομίνικο, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Οι αναμνήσεις θα σβήσουν και οι στιγμές θα μείνουν».

Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ