Καλομοίρα: «Ζω δύο ζωές – Είναι ωραία ισορροπία»

Για την εμπειρία της από το “J2US”, την αντίθεση μεταξύ της ζωής που κάνει στην Αμερική και αυτής που κάνει στην Ελλάδα, τα παιδιά της, καθώς και το ενδεχόμενο να την δούμε στο “Fame Story” μίλησε η Καλομοίρα στο “Καλοκαίρι #yes”.

«Η εμπειρία μου στο «J2US» ήταν καταπληκτική. Ο Νίκος Κοκλώνης κάνει υπερπαραγωγές, πραγματικά έχω περάσει τόσο ωραία. Ζω δύο ζωές, στην Αμερική είμαι κανονική μαμά, είμαι στην κουζίνα, πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο, αυτή είναι η πλήρους απασχόλησης δουλειά μου έρχομαι εδώ και είναι άλλο. Είναι ωραία ισορροπία γιατί δεν ξεχνάς από πού ξεκίνησες και ποια είναι τα σημαντικά πράγματα, δηλαδή η οικογένεια» εξήγησε στην αρχή.

Ερωτηθείσα για το εάν τα παιδιά της ασχολούνται με την μουσική, είπε: «Η Αναστασία τραγουδάει, είναι πάρα πολύ καλή, ο Νίκος μου παίζει πολύ ωραία πιάνο, ο Δημήτρης δεν θέλει να κάνει τίποτα με την μουσική. Δεν θα τους πιέσω να κάνουν τίποτα, θέλω να ακολουθήσουν τη δική τους θέληση είναι η δική τους ζωή, εγώ θα είμαι πάντα στο πλευρό τους να τους υποστηρίξω ότι και να θέλουν».

Τέλος για τις φήμες που τη θέλουν να συμμετέχει στο “Fame Story”, ανέφερε: «Ρώτα τον Νίκο Κοκλώνη να σου τα πει όλα για το Fame Story. Είναι κάτι που το έχω περάσει και παίζει ρόλο γιατί έχω καταλάβει τι περνούν τα παιδιά. Θα δούμε, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ